Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kinuski-pähkinäjuustokakku

Kinuski-pähkinäjuustokakku
Kinuski-pähkinäjuustokakkuMTV3
Julkaistu 04.10.2007 13:17
  • 400g keksejä
  • vähän voita
  • 800g Philadelphia-tuorejuustoa
  • 3 prk (a 125g) ranskankermaa
  • sitruunan mehu
  • tarpeeksi sokeria
  • vaniljasokeria
  • 4 munaa
  • 180g pekaanipähkinöitä
  • fariinisokeria
  • n. 4dl kuohukermaa

Voitele irtophjavuoka (halk.26 cm) ja laita pohjalle leivinpaperi. Murskaa keksit ja sekoita niihin sulatettua voita ja levitä se vuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita varovasti notkistettu tuorejuusto, ranskankerma ja munat tasaiseksi seokseksi. Lisää sitruunanmehu ja sokeria n. 2 dl. Maista.

Valmista kinuskia kermasta ja fariinisokerista. Laita täytettä, pähkinöitä ja kinuskia kerroksittain vuokaan. Paista 160 asteessa noin tunti. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Kuorruta kakku kinuskilla ja anna jäähtyä. Ota kakku irti vuoasta ja koristele pekaanipähkinöillä ja kermapursokkeilla.

Resepti: Anna Tervahauta

Lisää aiheesta:

Moni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video HelsingistäNäin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?Tee itse piparijäätelöä – tarvitset vain neljä ainesosaaRuokavaliomoka, joka voi johtaa vatsaoireisiin: "Suolisto ei koskaan tykkää"Onko oikeaa tapaa antaa potkuja? "Esihenkilöurani haastavin hetki" – asiantuntijalta tärkeä huomio
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:27
    Joulu

    Moni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"

  • 09:59
    Autot

    Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video Helsingistä

  • 08:24
    Liikenneturvallisuus

    Näin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?

  • 08:14
    Jouluruoka

    Tee itse piparijäätelöä – tarvitset vain neljä ainesosaa

  • 06:49
    Vatsavaivat

    Ruokavaliomoka, joka voi johtaa vatsaoireisiin: "Suolisto ei koskaan tykkää"