Mainos

Kinuski-pähkinäjuustokakku

  • 400g keksejä
  • vähän voita
  • 800g Philadelphia-tuorejuustoa
  • 3 prk (a 125g) ranskankermaa
  • sitruunan mehu
  • tarpeeksi sokeria
  • vaniljasokeria
  • 4 munaa
  • 180g pekaanipähkinöitä
  • fariinisokeria
  • n. 4dl kuohukermaa

Voitele irtophjavuoka (halk.26 cm) ja laita pohjalle leivinpaperi. Murskaa keksit ja sekoita niihin sulatettua voita ja levitä se vuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita varovasti notkistettu tuorejuusto, ranskankerma ja munat tasaiseksi seokseksi. Lisää sitruunanmehu ja sokeria n. 2 dl. Maista.

Valmista kinuskia kermasta ja fariinisokerista. Laita täytettä, pähkinöitä ja kinuskia kerroksittain vuokaan. Paista 160 asteessa noin tunti. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Kuorruta kakku kinuskilla ja anna jäähtyä. Ota kakku irti vuoasta ja koristele pekaanipähkinöillä ja kermapursokkeilla.

Resepti: Anna Tervahauta

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.