Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kinuski-pähkinäjuustokakku

Kinuski-pähkinäjuustokakku
Kinuski-pähkinäjuustokakkuMTV3
Julkaistu 04.10.2007 13:17
  • 400g keksejä
  • vähän voita
  • 800g Philadelphia-tuorejuustoa
  • 3 prk (a 125g) ranskankermaa
  • sitruunan mehu
  • tarpeeksi sokeria
  • vaniljasokeria
  • 4 munaa
  • 180g pekaanipähkinöitä
  • fariinisokeria
  • n. 4dl kuohukermaa

Voitele irtophjavuoka (halk.26 cm) ja laita pohjalle leivinpaperi. Murskaa keksit ja sekoita niihin sulatettua voita ja levitä se vuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita varovasti notkistettu tuorejuusto, ranskankerma ja munat tasaiseksi seokseksi. Lisää sitruunanmehu ja sokeria n. 2 dl. Maista.

Valmista kinuskia kermasta ja fariinisokerista. Laita täytettä, pähkinöitä ja kinuskia kerroksittain vuokaan. Paista 160 asteessa noin tunti. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Kuorruta kakku kinuskilla ja anna jäähtyä. Ota kakku irti vuoasta ja koristele pekaanipähkinöillä ja kermapursokkeilla.

Resepti: Anna Tervahauta

Lisää aiheesta:

Tutkimus paljastaa, miten lokit saa parhaiten häädettyä pois eväiden kimpustaSaitko tällaisen ajanvarausviestin? Varo huijausta!Punalappuraivo repesi: Kaupan täti kertoo törkeästä "jemmausilmiöstä"Helsinkiläispäiväkodissa lapset nukkuvat ulkona säällä kuin säällä: "Elävät oikeastaan puolet vuodesta pihalla"Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaaTiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:06
    Linnut

    Tutkimus paljastaa, miten lokit saa parhaiten häädettyä pois eväiden kimpusta

  • 09:54
    Verkkohuijaukset

    Saitko tällaisen ajanvarausviestin? Varo huijausta!

  • 06:44
    Ruokakauppa

    Punalappuraivo repesi: Kaupan täti kertoo törkeästä "jemmausilmiöstä"

  • Eilen19:07
    Varhaiskasvatus

    Helsinkiläispäiväkodissa lapset nukkuvat ulkona säällä kuin säällä: "Elävät oikeastaan puolet vuodesta pihalla"

  • Eilen18:49
    Ruoka

    Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaa