Kimmo Vehviläisen sinkkupäivät ohi – hehkuttaa rakastaan somessa

Kimmo Vehviläinen on seurustellut jo muutaman kuukauden.

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen on löytänyt rinnalleen rakkaan, jota hän hehkuttaa sosiaalisessa mediassa.

Kimmo julkaisi pitkän kirjoituksen, jossa hän viljelee runsaasti ylistyssanoja rakastaan kohtaan.

– Se tapahtui. Tapasin reilu vuosi sitten ihmisen. Hän on kiltein, hyväsydämisin, avuliain, rohkein, hauskin, kaunein, intohimoisin, pähkähulluin ja seikkailullisin ihminen, jonka kuvitella saattaa. Olen nyt uskaltanut rakastaa häntä muutaman kuukauden ja polte kasvaa päivä päivältä. Jos tämä jatkuu näin, helmikuussa paukahtaa varpaankynnet pakahduksesta irti. Halusin vain kertoa tämän sinulle juuri nyt, Vehviläinen kirjoittaa.

Vehviläisen Instagram-seuraajat innostuivat miehen rakastuneesta päivityksestä, joten se keräsi valtavasti tykkäyksiä pienessä hetkessä. Julkkiksista muun muassa Tuija Pehkonen, Selviytyjät-voittaja Kai Fagerlund, Sikke Sumari, Jupe Tuomola ja Krista Siegfrids innostuivat kommentoimaan sydämin Vehviläisen kuvaan.  

Vehviläinen erosi Johanna-vaimostaan vuosi sitten kesällä vain kaksi vuotta häiden jälkeen. Ex-pariskunta seurusteli kuitenkin kaiken kaikkiaan yli kymmenen vuotta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja