Kimin ja Mintun vauva syntyi – "Se on poika!"

Kimi Räikkösestä on tullut isä. Räikkösen avopuoliso Minttu Virtanen synnytti viime yönä terveen poikavauvan.

F1-tähti Kimi Räikkönen on vastasyntyneen poikalapsen isä. Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen synnytti terveen lapsen. Virtanen kertoo ilouutisen blogissaan.

– Pienokainen näki viime yönä päivänvalon Sveitsissä! Terveellä poikavauvalla on mittaa 51 cm ja painoa 3,7 kiloa. Myös onnelliset ja ylpeät vanhemmat voivat erittäin hyvin! Minttu iloitsee.

Viime viikolla Räikkösen työnantaja, F1-talli Ferrari tiedotti nettisivuillaan, että Kimi Räikkösestä tulee isä hetkenä minä hyvänsä.

Uutisessa kerrottiin formulatähden olleen yhtä hymyä tämän vieraillessa Ferrarin päämajassa Maranellossa. Räikkösen todettiin olevan erityisen kiireinen, sillä hänestä oli tulossa isä päivänä minä hyvänsä.

Ferrari julkaisi myös Twitterissä kuvan, jossa tuleva isä poseerasi joukon keskellä tavallista leveämmin hymyillen.

Räikkösen avopuoliso ja lapsen äiti Minttu Virtanen työskenteli aiemmin lentoemäntänä. Virtasen raskaudesta kerrottiin julkisuuteen viime elokuussa.

Lapsen sukupuolta ei kerrottu virallisesti etukäteen, mutta Jere Karalahden tyttöystävänä tunnettu Nanna Koivisto julkaisi Instagramissa kuvan Virtasen vauvajuhlista. Kuvatekstinä oli "Yllätys-babyshowerit Mintulle #boy #babyshower".

Ferrari-pomo Luca di Montezemolo lipsautti puolestaan syyskuussa Monzan GP:n yhteydessä ryhmälle toimittajia odottavansa Kimin pojan syntymää. Asiasta kertoi Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat