Kimi Räikkösen lehdistöavustaja Stefania Bocchi avaa Jäämiehen ydintä: ”Tiedät aina, että hän puhuu totta”

Kimi Räikkösen mukana F1-kisaviikonloppuina kulkeva Ferrarin tiedottaja Stefania Bocchi istahti ensimmäistä kertaa C Moren haastatteluun suomalaiskuskin viimeisen Ferrari-kisan alla.

Stefania Bocchin koko haastattelu jutun videolla. Siinä spekuloidaan muun muassa mahdollisuudella, että Räikkönen saisi hänestä seuraa myös Sauberille, mikä vetää Bocchin mietteliääksi.

Bocchi on työskennellyt Räikkösen kanssa jo vuosien ajan. Hänestä ja miehestään tallipäällikkö Maurizio Arrivabenesta on tullut hyviä perhetuttuja, mutta radalla kuskit ovat erittäin keskittyneitä, mikä saattaa vaikuttaa heidän julkiseen luonteeseensa.

Räikkösen kanssa toimiminen ei kuitenkaan ole Bocchin mukaan millään tavalla vaikeaa.

– Se on todella helppoa. Hänen imagonsa takia ihmiset kutsuvat häntä Jäämieheksi, mutta hän on todella mukava ja normaali. Sanon aina, että hän on todella aito ja rehellinen persoona. Hän on erittäin suora ystävällisellä tavalla, Bocchi kertoo.

– Mitä tahansa hän kertookaan sinulle, tiedät aina, että se on totuus. Siinä ei siis ole koskaan mitään piilotettuja agendoja, mitä hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat