Kimi Räikkösen Alfa Romeo ottaa taas uusia askeleita Britanniassa – ”Ainahan sitä toivoisi enemmän ja enemmän”

Viime kisassa ensimmäistä kertaa molemmat autonsa MM-pisteille saanut Alfa Romeo on ottanut F1-kauden pienoisen alamäkensä jälleen uuden suunnan ylöspäin. Kimi Räikkönen kaipaisi aina vain kovempaa kehitystä, mutta vahvistaa tiimin onnistuneen joissain askeleissaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkösen vahvan kauden aloituksen jälkeen Alfa Romeo jäi kolmessa peräkkäisessä kisassa pistesijojen ulkopuolelle, kunnes kesän Ranskan ja Itävallan osakilpailut kohensivat jälleen Sveitsin lipun alla kilpailevan tiimin asemia.

Räikkönen lupailee tallilta lisää kehitysaskeleita perinteikkäällä Silverstonen radalla, jossa käydään viikonloppuna kauden kymmenes kisa.

– Rataan on laitettu uusi päällyste ja (katsotaan), vaikuttaako se johonkin vai ei. Jotain uusia osiakin on, että kokeillaan, miltä ne tuntuvat ja toimivatko niin kuin halutaan. Kai se siitä lähtee selviämään, Räikkönen kommentoi torstaina C Morelle.

Alfa Romeo tuntuu jälleen saaneen juonen päästä kiinni ja pystyy kilpailemaan F1-sarjan tiiviissä keskipakassa tasaväkisesti muiden mukana. Räikkönen on huomannut parannusta.

– No vähäsen tietyissä asioissa, muttei mitään isoja tietenkään. Ainahan sitä toivoisi enemmän ja enemmän, mutta se on vain sellainen loputon homma, hän myöntää.

Alfa Romeo on palannut MM-sarjassa kuudennelle sijalle McLarenin ja Renault’n jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat