Vaikeudet voitettu? Kimi Räikkösen F1-tallista lupaavaa tekstiä

Suomalaiskuski Kimi Räikkösen edustama Alfa Romeo on saanut taas juonenpäästä kiinni muutaman vaikean kisan jälkeen. Itävallassa Alfa Romeon molemmat kuljettajat pääsivät pisteille, ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Jatkuvatko lupaavat otteet myös Iso-Britanniassa?

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkösen johdolla Alfa Romeo katkaisi useamman kisan heikon putken Ranskassa, jossa suomalaiskuski sivusi kauden parastaan.

Itävallassa Räikkönen sai tulitukea pistejahdissa, kun Antonio Giovinazzi oli kymmenes. Täten italialainen nappasi kauden ensimmäisen pisteensä.

Iso-Britanniaan, Silverstonen radalle Alfa Romeo lähtee suorastaan itseluottamusta uhkuen.

– Tallina olemme osoittaneet lupaavaa kehitystä viime kisoissa ja uskon, että Iso-Britannia on paikka, missä voimme menestyä jälleen hyvin, Räikkönen mietti tallin verkkosivulla.

– Silverstonen pitäisi istua meille oikein hyvin, Giovinazzi komppasi tallikaveriaan.

Niin sanotussa keskikastin, eli kolmen käkitallin (Mercedes, Ferrari ja Red Bull) jälkeen tulevassa taistossa McLaren ja Alfa Romeo ovat olleet viime aikoina vahvoilla. Tämän lisäksi oman mausteensa lyö muun muassa Renault.

– Meidän on pakko olla aivan parhaimmillaan, koska marginaalit ovat hyvin pienet. Silti, luotan siihen, että voimme jälleen tehdä hyvää jälkeä, Räikkönen miettii.

Valmistajien sarjassa Alfa Romeo on tällä hetkellä kuudentena, kymmenen pisteen päässä viidentenä olevasta Renaultista. Kuljettajien MM-taulukossa Räikkönen on puolestaan yhdeksäntenä.

Lue myös:

    Uusimmat