Kim Kardashianin North-tytär, 9, kyllästyi kuvaamiseen – lähetti suoran viestin muotiviikkojen paparazzeille

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

North West tympääntyi paparazzien kameroihin.

Yrittäjä ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian oli Pariisin muotiviikoilla yhdessä esikoistyttärensä Northin, 9, kanssa. Äiti ja tytär olivat katsomassa muun muassa Jean Paul Gaultier Couture -muotinäytöstä.

Kardashian oli pukeutunut ihoa myötäilevään pystyraitamekkoon ja mustiin saapikkaisiin. Northin yllä nähtiin niin ikää pystyraidoin koristeltu, koulupukua muistuttava asukokonaisuus.

Molempien asut viimeisteli näyttävä koru, jossa yhdistyivät korvakorut ja nenärengas.

Parivaljakko ikuistui tuttuun tapaan lukuisiin paparazzikuviin. Istuessaan paikallaan muotinäytöksessä North nosti yllättäen ilmaan paparazzeille suunnatun lapun, jossa luki "lopettakaa".

Kardashian kommentoi tyttärensä elettä Instagramiin postaamansa kuvasarjan yhteydessä. Hän upotti kuvasarjan sekaan myös videon kyseisestä hetkestä.

– Jokainen, joka tuntee Northin, tietää, kuinka hauskana hän pitää viimeistä videota! Luulen, että North sai tarpeeseen siitä, että ihmiset ottivat kuvia hänestä, joten hän kirjoitti kutsuunsa LOPETTAKAA pitäen sitä pystyssä ja halusi heidän keskittyvän vain esitykseen, Kardashian kirjoittaa.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kardashian kertoi myös postauksessaan olevansa äitinä kiitollinen siitä, että hänen esikoisensa tulee mielellään mukaan hänen työmatkoilleen ja että hän voi ottaa tyttärensä mukaan luoden yhteisiä muistoja.

North on Kardashianin ja tämän ex-aviomiehen, rap-artisti Kanye Westin ensimmäinen yhteinen lapsi. Northilla on kolme nuorempaa sisarusta,  Saint, 6, Chicago, 4, ja Psalm, 3.

Lue myös:

    Uusimmat