North West saapui Pariisin muotiviikoille Kanye Westin vintage-takki yllään – vaatekappale on tuhansien eurojen arvoinen keräilyharvinaisuus

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

North West kuvattiin Pariisissa isänsä takkiin pukeutuneena.

Yrittäjä ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian saapui Pariisin muotiviikoille yhdessä esikoistyttärensä Northin, 9, kanssa. Kaksikko kuvattiin tiistaina poistumassa Jean Paul Gaultier -muotitalosta yhdessä Kris Jennerin ja tämän kumppani Corey Gamblen kanssa.

Northin yllä nähtiin tämän isän, rap-artisti Kanye Westin nyttemmin jo lakkautetun katuvaatemerkki Pastellen vintage-takki. Samainen takki kuvattiin Westin yllä American Music Awards -palkintogaalassa vuonna 2008.

Vuonna 2004 perustettu Pastelle oli muotisuunnittelijanakin tunnetun Westin ensimmäinen virallinen muotihanke. Pastelle ei kuitenkaan koskaan päässyt kauppojen hyllyille saakka, vaikka sen parissa työskenteli alalla arvostettuja muotisuunnittelijoita, kuten Kim Jones ja edesmennyt Virgil Abloh.

Kyseistä, Northin yllä nähtyä takkia pidetään keräilyharvinaisuutena. Page Sixin tietojen mukaan samanlainen takki myytiin aiemmin tänä vuonna second handina 10 000 dollarilla, eli noin 9 800 eurolla.

North oli yhdistänyt vintage-takin kanssa mustat, korkeapohjaiset Crocs-kengät ja mustan Balenciaga-pikkulaukun. Kenkäparin ja laukun yhteishinta on 2 900 dollaria, eli 2 843 euroa. Kardashian oli puolestaan pukeutunut vihreään armeijakuosiseen t-paitaan ja limenvihreisiin "pantakenkiin", eli housujen ja kenkien yhdistelmään.

Kim Kardashian ja Kanye West alkoivat seurustella vuonna 2012, ja pari purjehti avioliiton satamaan vuonna 2014. Heillä on neljä yhteistä lasta, joita ovat Northin lisäksi Saint, 6, Chicago, 4, ja Psalm, 3.

Kardashian haki avioeroa Westistä 19. helmikuuta vuonna 2021

Lue myös:

    Uusimmat