Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron syyt selvillä? – "Se maksoi hänelle avioliiton"

Tältä näyttää Keeping Up With The Kardashians -sarjan viimeinen kausi 0:34
Tältä näyttää Kardashianeiden viimeinen kausi!

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West käyvät läpi avioeroa.

Hollywoodin superpari Kim Kardashian, 40, ja Kanye West, 43, eroavat. Huhut parin erosta ovat pyörineet jo pitkään mediassa. Kardashian haki virallisesti avioeroa miehestään vasta 19.helmikuuta.

Heillä on neljä yhteistä lasta: North, 7, Saint, 5, Chicago, 3 ja Psalm, 1. Kardashian on keskittynyt viimeaikoina paljon lapsiinsa.

– Vaikka Kim ja Kanye ovat olleet erillään jo kuukausia, oli se silti tunteikasta oikeasti hakea eroa. Kim vietti viime viikonlopun pitäen itsestään ja lapsistaan hyvää huolta, sekä Kim viettänyt aikaa äitinsä ja siskojensa kanssa. Kaikki tukevat häntä ja hän tuntee itsensä onnekkaaksi ollessaan ison perheensä ympäröimänä, lähde kertoo InStyle-lehdelle.

Lähteen mukaan parin välillä ei ole varsinaista draamaa. Kardashian kuitenkin tuntee pettymystä siitä, että he eivät saaneet suhdetta toimimaan.

– Kim on pääasiassa pettynyt siihen, etteivät he löytäneet keinoa pysyä naimisissa.

– Kim kokee, ettei Kanye ollut halukas tekemään kovaa työtä liitoon eteen ja tulemaan vastaan, henkilö kommentoi.

People-lehden haastatteleman lähipiirilähteen mukaan West kokee, että hänen vuoden 2020 presidenttivaalikampanjansa olleen viimeinen niitti vaimolleen.

– Hän uskoo, että presidenttivaalikampanja oli olki, joka katkaisi kamelin sedän. Ennen sitä oli vielä toivoa. Sen jälkeen, ei yhtään. Se maksoi hänelle avioliiton, henkilö kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat