Kanye West ei niele Yhdysvaltain presidentinvaalin tulosta – uhkaa muuttaa pois Yhdysvalloista: "Hän ihan oikeasti luuli..."

Kanye West äänesti itseään ja jopa kuninkaalliset kannustivat uurnille – moni tunnustaa nyt väriä julkisesti 2:56
Kanye West äänesti itseään ja jopa kuninkaalliset kannustivat uurnille - moni tunnusti nyt väriä julkisesti

Valkoiseen taloon mielinyt räppäri Kanye West, 43, ei ole lehtitietojen mukaan suhtautunut tyynesti surkeaan äänisaaliiseensa presidentinvaaleissa.

Yhdysvaltain presidentinvaali kääntyi tiukan taiston jälkeen demokraattien Joe Bidenin voitoksi. Republikaanien ehdokkaana ollut istuva presidentti Donald Trump on ilmaissut useampaan otteeseen olevansa tyytymätön vaalitulokseen, eikä ole tunnustanut Bidenin voittoa.

Tyytymätön presidentinvaalin tulokseen on myös räppäri Kanye West, joka mieli niin ikään Valkoiseen taloon. Itsenäisenä ehdokkaana ollut West panosti kohua herättäneeseen vaalikampanjaansa miljoonia dollareita, mutta äänisaalis jäi hyvin laihaksi.

The Sun -lehden mukaan West ei ole sulattanut tilannetta. Lehden mukaan OK! Magazinelle puhuneet lähteet kertovat räppärin jopa uhanneen muuttaa pois Yhdysvalloista.

– Hän ei ymmärrä, mikä meni vikaan ja hän tahtoo pois, koska me emme ansaitse häntä.

– Kanye ei ajattele rationaalisesti. Hän ihan oikeasti luuli, että hänen on mahdollista saada miljoonia ääniä. Lopputulos osoittautui nöyryyttäväksi, lähde sanoi viitaten Westin äänisaaliiseen, joka jäi noin 60 000 ääneen.

Aiemmin myös Donald Trumpia tukenut räppäri oli OK! Magazinen lähteiden mukaan ilmeisesti myös odottanut, että olisi saanut paikan Trumpin hallinnosta ennen kuin pyrkii presidentiksi jälleen vuonna 2024.

Lehtitietojen mukaan Westin vaimo Kim Kardashian West ei ole ottanut aviomiehensä kommentteja Yhdysvalloista muuttamisesta kuuleviin korviinsa. Lähipiirin mukaan Kim ja pariskunnan neljä lasta eivät todellakaan muuta pois kotimaastaan vain siksi, että West on loukkaantunut.

Kardashian West ja lapset asuvat Los Angelesissa, kun taas West on viihtynyt jo pidemmän aikaa Wyomingin osavaltiossa sijaitsevilla tiluksillaan.

Kiusallisemmaksi tilanteen tekee se, että Kardashian-Westin on tulkittu tukeneen vaaleissa Joe Bidenia.

Westin kampanjasta nousi kesällä valtava kohu, kun hän puhui Pohjois-Carolinassa pitämässään vaalitilaisuudessa tunnekuohun vallassa muun muassa hänen ja vaimonsa aborttiin liittyvistä keskusteluista. Tämän kerrottiin järkyttäneen suuresti Kardashian Westiä, minkä lisäksi West solvasi kohutun puheensa jälkeen sekä vaimoaan että anoppiaan Kris Jenneriä julkisesti Twitterissä.

Kardashian West selitteli myöhemmin miehensä käytöstä tämän kaksisuuntaisella mielialahäiriöllä. Myös West pyysi julkisesti anteeksi vaimoltaan, mutta pariskunnan avioliiton tilaa on spekuloitu lehdistössä säännöllisesti tapahtumien jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat