Kim Kardashianilla oli erikoinen toive koskien äitinsä luita – näin Kris Jenner haluaa tuhkansa käytettävän

Kris Jenner lukee satuja 2:04
Khloé Kardashian tekeytyi äidikseen Kris Jenneriksi ja luki iltasatuja Keeping Up With the Kardashians -sarjassa

Kris Jennerillä on spesifi toive siitä, mitä hänen tuhkilleen tullaan tekemään hänen kuolemansa jälkeen.

Kardashian-Jenner-klaanin elämää seuraavan The Kardashians -tosi-tv-sarjan uusimmassa jaksossa Kris Jenner, 66, pääsi vihdoinkin lonkan tekonivelleikkaukseen kärsittyään kuukausien ajan kovista kivuista.

Vaikka operaatio sujui hyvin, päätyi Kris pohtimaan tytärtensä Khloé Kardashianin ja Kylie Jennerin kanssa, miten asiat järjestettäisiin siinä vaiheessa kun hänestä aika jättää. Kris paljasti operaation jälkeen Khloélle ja Kylielle näiden siskon Kim Kardashianin esittäneen lääkärille erikoisen pyynnön.

– Kim pyysi lääkäriä säästämään hänelle minun luuni, jotta hän voisi tehdä niistä koruja, Kris sanoi.

Keskustelun aikana Khloé muistutti Krisiä samankaltaisesta toiveesta, jonka tämä on ilmeisesti aikaisemmin esittänyt liittyen tuhkiinsa. Khloén mukaan Kris oli aikoinaan toivonut, että kuollessaan hänet tuhkattaisiin ja hänen tuhkistaan tehtäisiin kaulakorut hänen lapsilleen.

Krisin mielestä ajatus oli edelleen loistava, kun taas Khloé piti sitä kummallisena.

Kolmikko muisteli myös sitä, kun he kävivät aikoinaan katsomassa perheelleen potentiaalista hautarakennusta, jollaisiin rikkaita ja merkittäviä ihmisiä haudataan. Kyseinen hautarakennuksen shoppailureissu näytettiin Keeping Up With the Kardashians -sarjassa.

Khloé totesi että suurperheenä he tarvitsisivat koko rakennuksen, jolloin Kylie ehdotti, josko viimeinen leposija perheen hautarakennuksesta sallittaisiin vain tietyille sukupolville.

– Se olisi kuin yökerho! Kris vitsaili.

Lue myös:

    Uusimmat