Kim Kardashian järkyttyi julkkisvalokuvaajaan liittyvistä syytöksistä: "Omat kokemukseni ovat aina olleet ammattimaisia"

Valokuvaaja Marcus Hyde on joutunut vakavien syytösten keskelle.

Tositelevisiotähti Kim Kardashian West otti Instagram-tilillään kantaa uusimpaan Me Too -kohuun.

Instagram-malli, joka kulkee nimellä Sunnaya, paljasti ruutukaappausten avulla julkkisvalokuvaaja Marcus Hyden ehdottaneen hänelle ilmaista valokuvaussessiota, jos malli lähettäisi hänelle alastonkuvia. Sunnayan kieltäydyttyä vaihtokaupasta, valokuvaussession hinta nousi väitettävästi.

Kim Kardashianilla ja hänen aviomiehellään Kanye Westillä on työskennellyt Hyden kanssa lukuisia kertoja. Hyde on ollut paikalla kuvaamassa kaksikon perheen syntymäpäiväjuhlia ja lomamatkoja.

Kardashian suuntasi Instagram-tilinsä tarinatyökaluun, jonne hän kirjotti kattavan viestin, joka otti kantaa Sunnayan tekemiin syytöksiin.

– Olen lukenut viestejä ja tarinoita naisilta liittyen epäasialliseen ja anteeksiantamattomaan käytökseen valokuvaajalta, jonka kanssa olen aiemmin työskennellyt, Kardashian aloitti viestinsä.

– Omat kokemukseni ovat aina olleet ammattimaisia ja olen syvästi järkyttynyt, shokissa ja surullinen kuullessani, että muilla naisilla on täysin erilaisia kokemuksia, hän jatkoi.

38-vuotias Kardashian tekee paljon mallin töitä ja hän on tottunut poseeraamaan lukuisten eri kuvaajien kameroiden edessä. Hän antaa Instagram-viestissään tuen vääryyttä kokeneille naisille, eikä mainitse Hydea edes nimeltä.

– Tuen jokaisen naisen oikeutta olla tulematta ahdistelluksi tai taivutelluksi tekemään mitään, minkä kanssa he eivät koe mukavuutta, Kardashian kirjoitti.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat