Kilpakumppani raivoissaan Conor McGregorin sekoamisesta: "Sellaiset ihmiset pitäisi heittää vankilaan"

Conor McGregor sekosi huhtikuussa totaalisesti kun hän löi vanhempaa miestä yllättäen pubissa Irlannin Dublinissa. Tämä oli kieltäytynyt kaksi kertaa McGregorin tarjoamasta nimikkoviskistä. Irlantilaisen kehässä kaatanut Habib Nurmagomedov kertoo nyt TMZ:lle, että McGregor tulisi heittää vankilaan.

Paikallispoliisi on lähteiden mukaan avannut tutkinnan tapahtuneesta, mutta sen aktiivisuudesta ei ole varmaa tietoa. Nurmagomedov sanoo, että McGregor on häpeäksi lajille.

– Olen todella vihainen videosta. En ymmärrä, kuinka voi lyödä vanhempaa miestä. Se on täysin hullua. Sellaiset ihmiset pitäisi heittää vankilaan. Mitä Irlannissa tapahtuu? Mitä on tapahtunut Irlannin hallinnossa? Tällä kaverilla ei ole minkäänlaista tyyliä eikä kunnioitusta. Hän ansaitsee vankilan, mielestäni hallinnon tulisi murskata hänet, Nurmagomedov toteaa.

McGregor oli aiemmin tänä vuonna hyökännyt sosiaalisessa mediassa Nurmagomedovin ja tämän vaimon kimppuun. Hän julkaisi kuvan pariskunnan häistä ja totesi, että vaimosi on pyyhe, kun hänen kasvonsa oli peitetty huivilla. McGregor sai kommentistaan rajusti kritiikkiä ja se poistettiin nopeasti.

Lue myös:

    Uusimmat