Mainos

Kiihkon jäljet iholla

Jotkut kaipaavat hivenen kovempia otteita sängyssä. Kovemmat otteet voivat myös jättää ikävää todistusaineistoa iholle, jota ei kaikkien tarvitsisi nähdä. Selkääsihän he eivät näe, mutta näin thesite.org neuvoo sinua peittämään kiihkon jälkesi – ja varomaan päätäsi!

Huomauttavatko ystäväsi sinun käyttävän aika usein poolopaitaa – taasko kaulasi on imetty kiihkon vallassa mustelmille? Tai ovatko laskeneet yksi plus yksi ja tietävät sinun harrastaneen seksiä aina kun käsivarsiasi koristavat pienet mustelmat, jotka ovat syntyneet kiihkeästä puristuksesta? Ehkä kannat arpesi ja mustelmasi kunnialla ikään kuin merkkinä valloituksesta, uudesta sotavoitosta. Mutta vaarana on, että mustelmat käsivarsissasi alituiseen saattavat aiheuttaa ikävämpää kummastusta: voi näyttää siltä, että olet joutunut väkivallan uhriksi, vaikka mustelmat olisivatkin syntyneet kiihkeissä tunnelmissa.

Hellennä kovia otteita

Ann Summersin tutkimuksen mukaan yksi kolmesta saa kolhuja seksistä rutiininomaisesti: palovammoja matosta, lihasvenähdyksiä ja pääkipua – niin, pään hakatessa vasten sängynpäätyä.

Palovammat voi usein hoitaa kotikonstein pois. Kyseiset vammat ovat usein aika pintapuolisia, mutta tekevät kipeää. Puhdista palanut alue kunnolla ja laita siihen tarpeen vaatiessa side.

Miten sitten päästä mustelmista eroon? Nappaa pakkasesta hernepussi heti seksin jälkeen, jos saat herkästi mustelmia. Kylmä estää aluetta turpoamasta. Kokeilkaa muuttaa tekniikoita ja asentoja. Ehdota, ettei enää leikitä vampyyreita, puremiset saavat nyt jäädä. Tai jos partnerin on vaikea pitää hampaansa kurissa, pyydä häntä jättämään kaulasi rauhaan ja purra sieltä minne muut eivät päällepäin näe, kuten selkää – ei esimerkiksi olkapäitä tai kaulaa!

Jos kumppani on kova puristamaan, pidä häntä seksin aikana käsistä kiinni tai pistä hänet puristamaan sängynpäätyä, ettei sinun ihoasi komista nuo viiden sormen otteet.

Jos hakkaat taas päätäsi sängynpäätyyn, vaihtakaa asentoa niin, että pääsi roikkuu alaspäin sängynreunalta. Tai kokeilkaa sohvaa!

Ja lääkäriin kannattaa mennä, jos venähdykset ja revähdykset menevät pahoiksi. Voithan aina sanoa reväyttäneesi jalkasi aerobic-tunnilla.

Onko sinulla omia niksejä, kuinka parantaa kiihkon jäljet?

MTV3/Helmi

Lähde: Thesite.org

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.