Kihlautuiko Jennifer Lopez baseball-tähden kanssa? Uimapukukuva herätti fanien huomion

Jennifer Lopez edusti rakkaansa kanssa 0:42

Jennifer Lopez julkaisi Instagramissa rantakuvan, joka sai laulajan fanit innostumaan. Kuvassa Lopez makoilee uimarannalla poikaystävänsä Alex Rodriguezin kanssa, sormus vasemmassa nimettömässään.

Katso yllä videolta, miten Jennifer Lopez edusti edellisen poikaystävänsä Casper Smartin kanssa!

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez, 48, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on uimarannalla näyttävässä uimapuvussa.

Uimapuku ei kuitenkaan herättänyt laulajan faneissa yhtä suurta ihastusta kuin Lopezin vasemman käden nimetön, jossa komeili sormus.

Kuvassa Lopez makoilee rannalla poikaystäväänsä, baseball-tähti Alex Rodrigueziin, 42, nojaillen. Lopezin fanien reaktioista uutisoi muun muassa InStyle-lehden nettisivusto.

– Pienet, hiljaiset hetket ovat kaikista tärkeimpiä, Lopez kirjoittaa kuvan yhteydessä, sydänemojin mukaan lisäten.


Laulaja julkaisi hiljattain uuden singlen El Anillo, joka on espanjaa ja suomeksi sormus. Jimmy Fallonin The Tonight Show -ohjelmassa vieraillessaan Lopez puhui kappaleen lyriikoista ja totesi, että hän ei ole miettinyt kihlautumista.

– Mutta jos niin tapahtuu, kerron ensimmäisenä sinulle, Jimmy, Lopez vitsaili haastattelussa.

InStylen artikkelissa muistellaan, miten Jennifer Lopez on aiemmin kihlautunut. J-Lo-nimelläkin tunnetun laulajan kihlasormukset ovat olleet timanttisormuksia, joissa timantti on ollut hyvin arvokas. Näin on käynyt Lopezin kihlauduttua sekä Ben Affleckin että Marc Anthonyn kanssa.

Rantakuvassa laulajan nimettömässä komeileva sormus ei vaikuta olevan samaa sarjaa Lopezin edellisten kihlasormusten kanssa.

Artikkelissa pohditaan, että Lopez saattaisi tyytyä arkisempaan sormukseen, koska edelliset kihlaukset ovat päättyneet onnettomasti.

Lue myös:

    Uusimmat