Kihlatustaan eronnut rokkari Archie Cruz julkaisi tunteikkaan tilityksen – hakeutui vieroitukseen ja terapiaan kolmeksi viikoksi

Archie Cruz paljastaa Instagram-tilillään viettäneensä viimeiset kolme viikkoa vieroituksessa ja terapiassa.

Aiemmin tänä keväällä kihlatustaan eronnut suomalaisrokkari Archie Cruz julkaisi perjantaina Instagram-tilillään avoimen tilityksen, jossa hän kertoo viettäneensä viimeiset kolme viikkoa vieroituksessa ja terapiassa.

– Ilmoitan iloisena, että päätin tänään kolmen viikon vieroituksen ja intensiivisen terapian jakson. Olen ottanut valtavan harppauksen eteenpäin ja alkanut tuntea itseni taas inspiroituneeksi, rokkari kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Hän kuitenkin korostaa kirjoituksessaan, että asioiden työstäminen ei ole vielä ohi.

– Tulevana kesänä aion jatkaa itseeni sekä henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin keskittymistä, ja kun aika on oikea, voin palata sen asian pariin, mitä rakastan kaikkein eniten: musiikin.

Santa Cruz -yhtyeen laulajana suosioon ponnahtanut Archie kiittää kirjoituksessaan myös perhettään ja muita läheisiä, joilta on saanut tukea vaikeassa elämänvaiheessaan. Kuvatekstissä hän antaa myös ymmärtää, että kesä jatkuu itsetutkiskelun merkeissä ja raittiina.

Pitkään Yhdysvalloissa viihtynyt Archie Cruz, oikealta nimeltään Arttu Kuosmanen, kertoi huhtikuun lopussa purkaneensa kihlauksensa yhdysvaltalaisen  Katelyn-rakkaansa kanssa. Hän kertoi samalla olevansa aikeissa palata Suomeen.

Myös eronjälkeinen aika on ollut myrskyisää. Entinen puoliso nimittäin esitti toukokuun alussa runsaasti erilaisia syytöksiä miestä kohtaan sosiaalisessa mediassa

Katelynin mukaan Kuosmanen olisi muun muassa riehunut hiljattain pariskunnan yhteisessä asunnossa Yhdysvalloissa, ja hän kirjoitti tehneensä asiasta rikosilmoituksen.

Cruz kiisti ex-kihlattunsa väitteet. Hän kommentoi MTV Uutisten haastattelussa eroaan toteamalla, että parisuhteen päättymiseen liittyy aina kaksi osapuolta. 

– Ihmiset tekevät virheitä. Olemme kaikki stressitilassa koronan takia ja parisuhteen päättyminen on ollut minulle erittäin raskas asia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja