Santa Cruz -muusikko Archie Cruzin entiseltä kihlatulta painavia syytöksiä – laulaja kiistää ex-kultansa väitteet: "Parisuhteen päättyminen on ollut minulle raskas asia"

Archie Cruzin entinen puoliso on esittänyt runsaasti erilaisia syytöksiä miestä kohtaan sosiaalisessa mediassa.

Santa Cruz -yhtyeen perustaja Archie Cruz, oikealta nimeltään Arttu Kuosmanen, ilmoitti viime viikolla eronneensa yhdysvaltalaisen Katelyn-rakkaansa kanssa. Kuosmanen ilmoitti asiasta Instagram-tilillään. Pariskunta kertoi kihlauksestaan viime vuoden lopulla. 

Tällä hetkellä Kuosmasen Instagram-tililtä ei löydy tosin yhtäkään päivitystä, sillä muusikko on poistanut kaikki ja muuttanut tilinsä yksityiseksi. Kuosmasen entinen puoliso Katelyn sen sijaan esitti omissa sosiaalisen median kanavissaan viikonlopun aikana väitteitä, joiden mukaan Kuosmanen olisi muun muassa riehunut hiljattain pariskunnan yhteisessä asunnossa Yhdysvalloissa.

Päivityksen mukaan Katelyn on tehnyt asiasta rikosilmoituksen. Sunnuntaina 3. toukokuuta julkaistulla videolla näkyy erittäin sotkuinen asunto jonka seinillekin on kirjoitettu jotakin. Katelynin julkaisemalla videolla myös kuuluu, että nainen soittaa puhelun jossa hän pyytää viranomaisilta apua tapahtuneen suhteen. 

Lisäksi Katelyn on julkaissut kuvakaappauksen viesteistä, jotka ovat hänen mukaansa peräisin Kuosmaselta. Viesteissä muun muassa todetaan, että "toivottavasti pidät uudesta sisustuksesta" ja että poliisien soittaminen perään olisi turhaa. 

Nainen on julkaissut lisäksi Twitter-tilillään samana päivänä videon, jossa hänen mukaansa nähdään ja kuullaan puhelu, jonka hän kävi Kuosmasen kanssa samana päivänä.

Kuosmanen kommentoi eroaan toteamalla, että parisuhteen päättymiseen liittyy aina kaksi osapuolta. 

– Ihmiset tekevät virheitä. Olemme kaikki stressitilassa koronan takia ja parisuhteen päättyminen on ollut minulle erittäin raskas asia, hän kommentoi MTV Uutisille.

Kuosmanen on tietoinen, että hänen ex-kihlattunsa on julkaissut somepäivityksiä eron jälkeen.

– Äänitteet ja nauhoitteet on otettu ja julkaistu ilman lupaa ja niiden yhteydessä olevassa päivityksessä on paljon virheellistä tietoa.

– Archie Cruz kerää nyt voimia eikä halua kommentoida henkilökohtaista asiaansa enää enempää. Yhtyeen uuden levyn teko alkaa Grammy-tuottaja Colin Britainin kanssa kun korona-kriisi helpottaa, tiedotteessa kerrotaan.

Sunnuntaina 3. toukokuuta Santa Cruzin riveissä kohisi muutenkin, sillä bändin basisti Eemi "Ero Cruz" Lamberg ilmoitti jättävänsä yhtyeen. Lamberg ilmoitti syyksi sen, että hän aikoo keskittyä jatkossa omaan projektiinsa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuonna 2018 uutisoitiin Santa Cruz -yhtyeen hajonneen kesken Yhdysvaltojen kiertueen. Tuolloin yhtyeen jäsenten välit kärjistyivät tilanteeseen, jossa Santa Cruzin muut jäsenet heittivät Kuosmasen ulos bändin keikkabussista ilmoittaen, etteivät he enää ole jatkossa yhtyeen jäseniä. Vuonna 2018 uutisoitiin myös, että Kuosmanen sai lähtöpassit The Local Band -yhtyeestä, jonka muodostivat Alexi LaihoJussi69 sekä Olli Herman.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja