Laulaja Archie Cruz erosi kihlatustaan – aikoo muuttaa takaisin Suomeen

Archie Cruz kihlautui Katelyn-rakkaansa kanssa marraskuussa. Nyt kaksikko on kuitenkin päätynyt eroon, laulaja kertoo Instagram-tilillään.

Taiteilijanimellä Archie Cruz tunnettu laulaja Arttu Kuosmanen kertoo Instagram-tilillään eronneensa kihlatustaan Katelynista.

–Minusta riippumattomista syistä ilmoitan, että Katelyn ja minä olemme purkaneet tänään kihlauksemme, laulaja kertoi.

Hän paljasti samalla myös toisen uutisen.

–Viimeistelen äänityksiä täällä Los Angelesissa toukokuun ajan, mutta muutan sitten takaisin Suomeen. Pyydän fanejani ja seuraajiani kunnioittamaan yksityisyyttämme, laulaja lisäsi ja sanoi toivovansa, että molemmat saisivat parannella haavojaan rauhassa.

Laulaja oli vain hieman aikaisemmin julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kiitteli kihlattuaan siitä, että tämä oli jaksanut häntä koronakaranteenissa jo kaksi kuukautta.

Suomalaisen Santa Cruz -yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut Kuosmanen kirjoitti olevansa murtunut erostaan, mutta tahtoi vasten äitinsä neuvoa kuitenkin kertoa siitä julkisesti.

– Vaikka äiti sanoi, ettei tästä kannata tehdä julkista, kerron sen nyt kuitenkin, koska olemme tehneet kaiken muunkin julkisesti.

Santa Cruz -yhtye joutui valtaviin vaikeuksiin vuonna 2018, kun bändi hajosi kesken Yhdysvaltojen kiertueen. Tuolloin Kuosmanen ilmoitti Instagram-tilillään, että yhtyeen muut jäsenet potkaisivat hänet ulos kiertuebussista ja ilmoittivat jättävänsä yhtyeen. Sittemmin Kuosmanen on hankkinut rinnalleen uusia jäseniä yhtyeeseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja