Jääkiekkotähti Karri Rämö pelasti Mestis-seuran kauden jatkumisen – "Pisti kättä taskuun"

Huippukiekkoilija Karri Rämö kaivoi rahat omasta taskustaan, jotta Heinolan Peliitat pystyy pelaamaan kauden loppuun jääkiekon Mestiksessä, seuran puheenjohtaja Jani Liukkonen vahvistaa MTV Urheilulle. 

Mestis päätti keskiviikkona, että kautta jatketaan yli kahden kuukauden tauon jälkeen. SapKo ja RoKi eivät palaa enää kaukaloon tällä kaudella, ja Ketterä, Kiekko-Espoo ja Peliitat jäivät keskiviikkona vielä harkitsemaan päätöstään. 

Peliitat on nyt päättänyt jatkaa kauttaan, vaikka ei saanutkaan haluamaansa rahamäärää valtion hiljattain jakamista tuista. Päätökset rahojen jakamisesta seuroille tehtiin opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeiden pohjalta Jääkiekkoliitossa. 

– Meillä oli selkeä rahamäärä, jolla me saamme kauden vedettyä läpi niin, ettei se ole rasitteena tulevaisuudessa, Peliittojen puheejohtaja Jani Liukkonen kertoo. 

Apuun tuli muun muassa NHL:ssä, KHL:ssä ja SM-liigassa meritoitunut maalivahti Karri Rämö.  

– Meille hyvin läheinen henkilö, hallituksen jäsen Karri Rämö pisti kättä taskuun ja pisti saman verran kuin Suomen valtio rahaa kassaan. Niin saatiin taattua, että pääsemme pelaamaan, Liukkonen kiittelee. 

Rämö, 34, ei tällä hetkellä pelaa missään seurassa. Viime kaudella hän torjui Djurgårdenin maalilla SHL:ssä. 

Mestis-kausi jatkuu 13. helmikuuta. Ketterän ja Kiekko-Espoon osalta odotetaan päätöstä kauden jatkamisesta torstaipäivällä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja