KIDSing-voittaja levytti Suvi Teräsniskalle tarkoitetun kappaleen – katso video

KidSing-voittaja Jenni Jaakola on julkaissut Suvi Teräsniskalle tarkoitetusta kappaleesta videon.

Jaakola kertoo Minä ja siipeni mun -kappaleen merkitsevän hänelle paljon. Kappaleen kertosäkeistö kertoo pääosin Richard Bachin romaanista Lokki Joonatan.

– Laulun sanat ovat melko voimakkaat, mutta luulen, että osa ihmisistä kokee joskus samoin, mitä laulussa kerrotaan, kun ei saisi häiritä tai tehdä mitään.

Alun perin kappale oli menossa suositulle laulajalle Suvi Teräsniskalle.

– Kuulin siitä itse Suvilta bänditreeneissäni. Pidin biisistä jo demoversiona niin paljon, että kerkesin valita sen levylle, aiemmin kuin Suvi. Hauska yhteensattuma, ellen sanoisi!

Minä ja siipeni mun -kappaleen musiikkivideo kuvattiin Jaakolan esiintyessä Unelmille siivet -konsertissa. Tuolloin laulaja kertoi MTV.fille fanittavansa suuresti Suvi Teräsniskaa.

– Suvi on idolini ja me olemme samalla aaltopituudella. Onhan meillä samantyyppisiä biisejä.

Suvi Teräsniskan lisäksi Jaakola pitää myös Antti Tuiskun musiikista ja hiljattain hän kiersi mukana esiintymässä Tuiskun keikoilla.

– Antti on kaikin tavoin tukenut minua levynteossa ja oli hienoa nähdä hänen lavameininkiään. Antilla oli hieno, iso show johon oli mahtava päästä mukaan. Olihan se monelle unelma, tippa tuli linssiin, Jaakola kertoi.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat