Khloé Kardashian siskostaan: Kim valittaa aina selluliiteistaan!

Edes upeilla Kardashianin tosi-tv-sisaruksilla ei aina ole helppoa. Khloé Kardashian paljastaa, että esimerkiksi Kim-siskolle selluliitit ovat kova paikka.

Khloé Kardashian tietää, ettei ole täydellinen, mutta toivoisi silti arvostelun loppuvan. Cosmopolitanin Lähi-Idän versiossa 26-vuotias tähti myöntää, ettei hänen elämänsä ole aina helppoa, kun tähden vartaloa kytätään mediassa. Khloé kertoo, etteivät hänen siskonsa kestäisi vastaavaa.

– Kim ja Kourtney ovat sanoneet minulle, että 'Jos me saisimme yhtä paljon negatiivista huomiota kuin sinä, emme kestäisi sitä.' Jos haluan käyttää pitkää, hulmuavaa mekkoa, joku sanoo, että olen raskaana, tähti sanoo.

– Uskon, ettei meille anneta enempää kuin kestämme ja suurimman osan ajasta kestän sen. Mutta kaikilla meillä on lihavia päivä, ja jos minulla on yksi niistä päivistä, tuollaiset asiat masentavat minua.

Vaikka Khloén Kim-sisko on tullut tunnetuksi kurveistaan, Khloé paljastaa, ettei isosisko ole aina tyytyväinen ulkonäköönsä.

– Kim, joka mielestäni on virheetön, valittaa aina. Hän valittaa selluliitista, jolloin sanon hänelle 'Vaihdan selluliittisi jenkkakahvoihini', tähti kertoo.

Vaikka tähti myöntääkin epävarmuutensa, Khloé kertoo olevansa ylpeä vartalostaan, ja toivoo kuulevansa kehuja.

– Tytöt, kertokaa minulle ja siskoilleni, että rakastatte peppujamme. Juuri eilen eräs erittäin hoikka stylisti sanoi minulle 'Toivoisin, että minulla olisi peppusi. Minulla ei ole sellaista lainkaan.'

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja