KHL-pomo lataa kovan väitteen Jokerien tulevaisuudesta

MTV Uutisten tiedot: Jokerit ei jatka KHL:ssä ensi kaudella 0:51
MTV Urheilu uutisoi jo maaliskuussa, ettei Jokerit jatka KHL:ssä ensi kaudella.

Jääkiekkoliiga KHL:n varapuheenjohtaja Valeri Kamenski sanoo, että Jokerit tulee vielä kysymään pääsyä takaisin sarjaan.

KHL vahvisti tänään ensi kaudella itäliigaa pelaavat joukkueet, eivätkä Jokerit ja Dinamo Riika ole mukana. Jokerit vetäytyi KHL-kaudelta juuri ennen pudotuspelien alkua, kun Venäjä oli aloittanut hyökkäyssodan Ukrainassa. Riika vetäytyi sarjasta samoihin aikoihin.

KHL:n varapuheenjohtaja Valeri Kamenski sanoo Championatille, että urheilullisesti kiinnostus Jokereita kohtaan oli suurta. Hän pitää Jokereita hyvänä joukkueena.

Kamenski esittää kuitenkin kovan näkemyksen kysymykseen seurojen poistumiseen KHL:stä. Hänen mukaansa "kaikki on väliaikaista".

– Tiedätte tilanteen, emme karkota heitä itse. Tulee aikoja, jolloin he tulevat kysymään meiltä uudelleen. Meidän on kehitettävä jääkiekkoamme. Pelattava keiden tahansa kanssa, jotka haluavat.

– Jääkiekkoa pelataan Kazakstanissa, Valko-Venäjällä, Kiinassa, Japanissa ja Etelä-Koreassa. Urheiluelämä jatkuu, ja kaikki tulee palautumaan, Kamenski sanoi.

Suomalaisittain Jokerien paluu myöhemminkään KHL:ään tuntuu epätodennäköiseltä.

Lue myös:

    Uusimmat