Kevin Hartin 720-heppainen muskeliauto on entinen, kuvat paljastavat täystuhon: "Onnekkaita ollessaan hengissä"

4:49
Sami Hedberg ja Range Rover Sport: "Tämähän menee minkä yli tahansa"

Kenelläkään autossa matkustaneista ei ole hengenvaaraa, mutta tehokas muskeliauto tuhoutui totaalisesti.

Yhdysvaltalainen näyttelijä-koomikko Kevin Hart joutui sunnuntaina rajuun onnettomuuteen istuttuaan oman autonsa kyydissä Kalifornian Calabasasissa.

Hart ja tämän vuosimallin 1970 Plymouth Barracudaa ajanut Jared Black saivat viranomaisten mukaan vakaviksi luokiteltavia selkävammoja, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

Onnettomuus tapahtui, kun Black menetti tehokkaan muskeliauton hallinnan ajautuen ulos tieltä. Auto rikkoi tieltä suistuessaan aidan ja pyöri jyrkässä rinteessä kattonsa kautta ympäri.

Hart pääsi autosta ulos omin voimin, mutta Black ja kyydissä ollut Rachel Broxterman jäivät jumiin rusentuneeseen autoon. Broxterman, joka on Blackin kihlattu ja Hartin vaimon personal trainer, ei saanut merkittäviä vammoja.

Black ei ollut onnettomuuden sattuessa alkoholin vaikutuksen alaisena. Viranomaisten mukaan kaikki kolme ovat onnekkaita ollessaan hengissä.

Hart oli ostanut auton itselleen 40-vuotislahjaksi heinäkuussa, eikä se ollut ihan sieltä vakioimmasta päästä.  Tuunauspaja Speedkoren rakentaman auton konepellin alla mylvi 6,4-litrainen remmiahdettu V8 Hemi, jossa kerrotaan olleen 720 hevosvoimaa.

Uniikissa autossa oli  käytetty runsaasti hiilikuitua, sitä oli madallettu reippaalla kädellä ja sisustakin oli laitettu täysin uusiksi.

Auton hinta ei ole tiedossa, mutta täydellisessä kunnossa olevat perus-Barracudat maksavat noin 75 000 dollaria. Täysin uniikki yksilö voi kuitenkin olla satojen tuhansien arvoinen. Toivoa sopii, että Hartilla oli vakuutukset kunnossa.

Katso kuva ehjästä autosta alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja