Näyttelijä-koomikon painajainen Manhattanilla: Juuri kaupasta haettu Bugatti Veyron jäi katumaasturin jalkoihin

Bugatti Veyron ja LaFerrari kolaroivat Pariisissa 0:51
Pari vuotta sitten Pariisissa sattuneessa pusussa olivat osallisina Ferrari LaFerrari sekä Bugatti Veyron.

Kuvittele, jos joutuisit ilmoittamaan vakuutusyhtiöllesi, että kolaroit miljoonien arvoisen urheiluauton kanssa puhuttuasi puhelimeen ajon aikana.

Muun muassa Saturday Night Livesta sekä 30 Rock -televisiosarjasta tuttu näyttelijä-koomikko Tracy Morgan joutui eilen tiistaina liikenneonnettomuuteen New Yorkissa.

Tapauksesta tavanomaista poikkeuksellisemman tekee se, että Morganilla oli allaan noin kahden miljoonan dollarin hintainen Bugatti Veyron Grand Sport. Eikä siinäkään vielä kaikki, sillä Morgan oli ostanut autonsa manhattanilaisliikkeestä vain tuntia aiemmin.

Onnettomuus itsessään ei ollut raju, eikä kukaan loukkaantunut. Virallista tietoa osapuolten syyllisyydestä ei toistaiseksi ole, mutta silminnäkijöiden mukaan Morganin autoon osunut nainen oli puhunut ajaessaan puhelimeen ja käänsi hopeisen Honda CR-V:nsä suoraan päin järkyttävän tyyristä hyperautoa.

Onnettomuuspaikalta julkaistujen kuvien perusteella vaikuttaa, että vasenta kaistaa ajaneen Hondan kuljettaja oli yrittänyt kääntyä oikealle, mutta ei ollut huomannut vieressään ollutta matalaa Bugattia.

Lähde: The Drive

Lue myös:

    Uusimmat