Kesäkurpitsa-parmankinkkupaistos

10 annosta

  • Ainekset:
  • 450 g parmakinkkua (tai muuta ilmakuivattua kinkkua) ohuina siivuina
  • 8 kaltattua tomaattia
  • 450 g siitakesieniä tai muita tuoreita sieniä
  • 3 dl tuoretta kirveliä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 4 kesäkurpitsaa

Valmistusohje:

Leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi sienet ja paista ne oliiviöljyssä rapeiksi. Kuutioi kaltatut tomaatit ja käytä ainoastaan tomaatin liha. Siivilöi siemenet ja sekoita oliiviöljy valuneen tomaattimehun kanssa. Paahda parmankinkut kevyesti teflonpannulla tai 200 asteisessa uunissa.

Lado uunivuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja paahdettuja parmakinkun viipaleita. Ripottele pintaan tomaattikuutioita ja oliiviöljyssä paistettuja sieniä. Kaada loppu oliiviöljy kesäkurpitsojen päälle. Mausta pippurilla. Laita vielä muutamaksi minuutiksi uuniin. Ripottele kirveliä valmiin paistoksen pintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja