Kerttu Niskaselle kutsu Linnan juhliin – Katri-sisko valmistelee jo asua

Hiihtäjä Kerttu Niskanen on saanut kutsun linnan juhliin. Muotisuunnittelijana toimiva sisar Katri Niskanen aikoo suunnitella Kertulle juhla-asun.

Hiihtäjä Kerttu Niskanen loisti Sotšin olympialaisissa helmikuussa 2014. Hän nappasi hopeaa Aino-Kaisa Saarisen kanssa parisprintissä.

Menestyksen myötä Kerttu pääsee presidentinlinnaan juhlimaan Suomen itsenäisyyttä. Parhaillaan Oloksella treenaava Niskanen viestitti MTV.fille saaneensa kutsun Linnan juhliin.

Myös Kertun veli, hiihtäjä Iivo Niskanen lukeutui Sotšin olympialaisten menestyjiin. Iivo voitti Sami Jauhojärven kanssa perinteisen parisprintissä kultaa ja tulee näin ollen mitä luultavimmin saamaan myös kutsun.

MTV.fi tavoitti niin ikään Oloksella treenaavan Iivon, joka ei viime aikoina ole ollut kotona vahtimassa postiaan. 

– Tässä valmistaudutaan tulevaan ja toivotaan, että kutsu tulee. Sotšissa joku heti mainitsi, että ilman muuta kutsu tulee. Eiköhän sitä sitten saa hypätä Katrin liikkeessä valmiisiin hyvännäköisiin vetimiin, Iivo miettii.

Muotisuunnittelija Katri Niskasen asuille riittää tilausta

Lahjakkaiden hiihtäjien lisäksi Niskasten perheeseen kuuluu myös taitava muotisuunnittelija, Katri Niskanen. MTV.fin tavoittama Katri iloitsee Linnan juhliin kutsun saaneen sisarensa puolesta.

– Onhan tämä hieno juttu, että hän sai kutsun. Toki menestyksen myötä kutsu oli sinänsä odotettavissa, mutta onhan tämä mahtavaa, Katri fiilistelee.

Niskanen kertoo suunnittelevansa juhla-asun sekä Kerttu-sisarelleen. Miltä tuntuu tehdä asua omalle sisarelle?

– Olen suunnitellut usein tutuille asiakkaille, mutta nyt on kyllä perin pohjin tuttu henkilö. Onhan tässä vähän erilainen lähestymistapa ja enemmän tai toisaalta vähemmän haastetta.

Niskasen suunnittelemia luomuksia on aiempina vuosina nähty muun muassa Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Maria Ylipään, Riikka Mannerin ja Vivianne Raudseppin yllä. Myös tänä vuonna juhlahumussa tullaan näkemän Katrin kädenjälkeä.

– Osa asuista on jo valmiina, sillä tilauksia on tullut jo aiemmin.  Muutamia vahvistuksia on tullut myös tällä viikolla. Tosin tänä vuonna teen vähemmän, että riittää aikaa myös vauvalle, heinäkuussa esikoisensa saanut suunnittelija kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat