Kenkä ei kestänyt Ella Junnilan uutta vauhtia – "Tänä iltana uusia piikkareita metsästämään"

Naisten korkeushypyssä voittoon ponnisti yleisurheilun gp-kilpailuissa Kuortaneella odotetusti Ella Junnila. Lämmin sää ei siivittänyt Junnilaa kuitenkaan edes omaan kauden parhaimpaansa (190), vaan voittotulokseksi jäi 183.

23. heinäkuuta Tampereen Teemakilpailuissa viileässä kelissä 186 hypännyt Junnila olisi voinut Kuortaneellakin yltää samaan, mikäli kenkä ei olisi pettänyt alta.

– Hypyt oli ihan hyviä, mutta kasikutosen ekassa hypyssä mulla hajosi piikkari. Toinen yritys oli vähän varovainen ja kolmannessa vaikka yritti, niin piikkari ei vain pitänyt, vaan luisti alta. Hyppyihin sikäli olen oikein tyytyväinen, Junnila kertasi.

Junnila kiihdytti ensimmäistä kertaa tällä kaudella hyppyyn pidemmällä kahdeksan askeleen vauhdilla. Junnilan mukaan täyspitkä vauhti toimi jopa odotettua paremmin.

– Sillä on tarkoitus mennä kausi loppuun. Toivon mukaan se toimii jatkossa yhtä hyvin ja yksikään kenkä ei hajoa, niin saadaan vähän parempia tuloksia.

– Tätä sattuu ja tämä kuuluu pelin henkeen. Tänä iltana uusia piikkareita metsästämään, Junnila päätti sen enempää harmittelematta.

Junnilan kausi jatkuu Turussa Paavo Nurmen kisoissa 11. elokuuta ja Kalevan kisoissa 13.–16. elokuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja