Kekseliään isän kikka yhdistää lapsen leikittämisen ja auton puhdistamisen lumesta – äiti kuvasi hauskan videon: "Seuraavaksi mieheni huutaa, onko meillä ilmastointiteippiä"

1:53
Lumimaalaus on hitti helsinkiläispäiväkodissa. Katso video!

Isä osoittaa sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla, miten auton voi puhdistaa lumesta samalla, kun viihdyttää lasta – eikä edes perheen äiti ole kikasta kiukkuinen.

Miten saada nopeasti ja kätevästi auto puhtaaksi lumesta? Eräs kekseliäs amerikkalaisisä näyttää ainakin yhden tavan ViralHogin-jakamalla YouTube-videolla, joka on kerännyt jo 700 000 katselukertaa.

Videosta ovat uutisoineet myös useat mediat, kuten Daily Mail, Time ja Yahoo News.

Isä nimittäin käyttää poikaansa ”harjana” puhdistaakseen autonsa lumesta.

Video on kuvattu Monclovassa, Ohiossa tammikuun 19. päivä. Yhdysvalloissa on tänä vuonna kärsitty ennätysmäisistä pakkasista, ja ainakin Monclovassa lunta on myös ollut runsaasti.


– Mieheni ja poikani menivät ulos leikkimään lumeen. Kysyin mieheltäni, jos hän voisi puhdistaa automme, kun hän oli ulkona, perheen äiti kirjoittaa videon yhteydessä.

– Seuraavaksi mieheni huutaa taloon kysyen, onko meillä yhtään ilmastointiteippiä. Tapaan hänet ovella teipin kanssa vain saadakseni selville, että hän aikoo kietoa sitä poikani ranteiden, nilkkojen ja vyötärön ympärille, jotta lunta ei pääse sisään. Minä sitten tallensin tämän videon miehestäni, joka käyttää poikaamme työntääkseen kaiken lumen pois.

Lapsi ei kuitenkaan vahingoittunut työkaluna käyttämisestä, sillä äidin mukaan hänellä oli todella hauskaa. Myös videolla voi kuulla pojan innostuneen naurun.

Lähteet: YouTube, Daily Mail, Time, Yahoo News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja