Keira Knightley: Minulle muokattiin roikkuvat rinnat!

Keira Knightley on saanut tuta Hollywoodin kuvanmuokkauksen kirot ja ilot. Hoikan naisen rintavarustusta on suurenneltu näyttelijän mukaan huonoin – ja roikkuvin – tuloksin.

Näyttelijä Keira Knightley, 27, nousi suureen suosioon Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan myötä. Brittisyntyinen näyttelijä on saanut kokea sen, kuinka elokuvamainoksia muokataan rajulla kädellä. Tähti kokee kuvanmuokkaukset useimmiten huvittavina – mutta yksi kokemus vuosien takaa on jäänyt kuitenkin puistattamaan häntä.

– Rintojani muokataan aina. Olin kerran erittäin vihainen, kun niistä tehtiin erittäin, erittäin roikkuvat, Knightley kertoo.

Kuningas Arthur -elokuvan mainokseen minulle tehtiin erittäin oudot, riippuvat rinnat. Ensinnäkin a) minulla ei ole rintoja nimeksikään ja b) ne tehtiin digitaalisesti, ja ajattelin "Wou! Tuossa mainoksessa on minun kasvoni." Ajattelin, että selvä, jos haluatte tehdä minulle fantastiset rinnat, voisitteko edes tehdä niistä terhakkaat, Knightley muistelee.

Keira Knightleylle toki kerrottiin etukäteen, että hänen rintojaan suurennetaan mainosta varten ja että siitä olisi hänelle hyötyä,

– Ne eivät todellakaan olleet omani! Kun he näyttivät ensimmäisen version, ne näyttivät aivan tupla E:n kokoisilta, ja ne roikkuivat polvissa asti.


Lue lisää tähdestä:


AVA

Kuvat ja lähde: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja