Keira Knightleyn läpitunkeva katse huokuu erotiikkaa – katso!

Näyttelijä Keira Knightley näyttää tyrmäävältä, mutta varsin pelottavalta Interview-lehden kansikuvassa. Nainen kertoo harjoitelleensa seksikkäitä ilmeitä oikein olan takaa.

Näyttelijä Keira Knightley, 27, poseeraa yhdysvaltalaisen Interview-lehden kannessa synkän viettelijättären elkein, lähes tunnistamattomana.

Brittisyntyinen näyttelijä tähdittää historiallista tositapahtumiin perustavaa A Dangerous Method -elokuvaa, jossa hän joutui näyttelemään muun muassa erilaisissa raisuissa eroottissävytteisissä dominointikohtauksissa.

Kuitenkaan hänen raisumpi seksuaalinen vetovoimansa ei tallentunut valkokankaalle luonnostaan. Hän joutui harjoittelemaan muun muassa 'seksi-ilmettä' ohjaaja David Cronenbergin kanssa, sillä näyttelijättären ilmeet eivät huokuneet tarpeeksi erotiikkaa.

– Harjoittelin sitä ja istuin kylpyhuoneessa peilin edessä ja vääntelin kasvojani kaksi päivää. Sitten menin Skypeen (pikaviestintäohjelma) Davidin kanssa ja tein erilaisia ilmeitä hänen edessään ja hän sanoi "Jep, juuri tuollainen!", Knightley kertoo.

Nyt tuo tuima ilme on saatu tallennettua Interview-lehden kanteen, jossa myös muut tähdet ovat poseeranneet varsin erikoisissa lookeissa: muun muassa Katy Perry ja Megan Fox ovat stailattu kuvia varten lähes tunnistamattomiksi naiskaunottariksi. Piristävä poikkeus värikkäisiin ja alati iloisiin kansikuviin!


AVA

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja