Kehonrakentaja toteutti hävyttömän huijauksen – vaimon Instagram-kuvat paljastivat miehen viilanneen viranomaisia linssiin

Newyorkilaista kehonrakentajaa syytetään törkeästä petoksesta. Hän narahti, kun viranomaiset selasivat hänen vaimonsa Instagram-tiliä, Fox News kertoo.

Mies väitti kärsivänsä fyysisistä rajoitteista ja alkoi hakea rahallista tukea niihin vuonna 2013. Hän kertoi pudonneensa maahan sähköasentajan tehtävissä ja kärsineensä vakavia vammoja, jotka tekivät kenkien pukemisesta vaikeaa. Miehen mukaan hänen oli vaikea kävellä 15:tä minuuttia enempää tai edes istua puolta tuntia pidempään.

Mies väitti myös potevansa suuria kipuja, jotka tekivät työnteosta mahdotonta. Hän toisti väitteensä fyysisistä rajoitteistaan tutkijoiden mukaan vuosina 2015–20.

Tästä huolimatta mies pyöritti limusiiniyritystä ja nosti rautaa kuntosalilla. Viranomaiset huomasivat miehen tekemiset hänen vaimonsa, kehonrakennus- ja fitness-ammattilaisen Loly Ragusan Instagram-tililtä. Kehonrakentajamies poseerasi rautaisessa kunnossa vaimonsa vierellä, ja Ragusa oli jopa merkinnyt miehensä yritystoiminnan joihinkin julkaisuihinsa.

Viranomaiset tukeutuivat suureen määrään kuva- ja videotodisteita Ragusan Instagram-tililtä ja katsoivat miehen muodonmuutoksen kehonrakentajaksi käynnistyneen vuonna 2017. 

Miehen kerrotaan saaneen osavaltiolta vammaisetuuksia huijaamalla tuhansien dollarien edestä. Viranomaistiedotteessa huomautettiin, että vammaisetuudet on tarkoitettu turvaverkoksi heille, joiden kehot eivät kestä päivittäisten askareiden tekemistä.

– Noiden etuuksien kerääminen petoksellisesti ei ollut vain häpeällinen isku rajoitteiden kanssa todellisesti elävien kasvoihin, vaan myös suunnatonta veronmaksajien dollareiden tuhlaamista, tiedotteessa kuvailtiin.

Ulkokuntoilun suosio kasvaa – MTV näyttää aamun tehotreeniliikkeet 6:18
MTV näyttää teholiikkeet ulkotreeniin.

Lue myös:

    Uusimmat