Kauriin vuosihoroskooppi 2012

Tutustu Kauris-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2012 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

KAURIS 22.12.–19.1.

Rakkaus

Rakkausasiat nousevat tänä vuonna etualalle, ja vuodesta muodostuu hyvin merkittävä sinun elämällesi. Sinkut tapaavat paljon mielenkiintoisia ihmisiä, eikä ole mahdotonta, että näiden ihmisten joukosta löytyisi myös elämäsi suuri rakkaus. Parisuhteessa elävillä voivat edellisvuoden ongelmat jatkua, ellette saa niitä selvitettyä ja jätettyä taakse heti vuoden alussa. Älä kuitenkaan lannistu, sillä niin suuria ongelmia ei olekaan, ettei niitä voisi selvittää. Luota rakkaudessa sydämesi ääneen, älä toisten ihmisten hyvääkään tarkoittaviin neuvoihin.

Työ

Tämä vuosi on alku kokonaan uudelle ammatilliselle menestykselle. Jos olet valmis muutokseen, nyt on oikea aika tehdä se. Kyseessä voi olla esimerkiksi työpaikan vaihtaminen kiinnostavammaksi ja parempipalkkaisemmaksi. Yrittäjähenkiselle kauriille ei ole poissuljettua kokonaan oman yrityksenkään perustaminen. Mikään ei ole sinulle mahdotonta!

Raha-asiat

Vuosi on taloudellisesti menestyksekäs. Palkkasi nousee tai saat oman yrityksesi tuottamaan mukavasti. Loppuvuodesta voivat menot hieman kasvaa, joten siihen kannattaa varautua ajoissa kiristelemällä hieman kukkaronnyörejä.

Terveys

Sinulla on vain yksi keho, joten huolehdi siitä kaikin tavoin. Parasta sairauksien ehkäisyä on elää terveellisesti ja tarkistuttaa terveytesi aika ajoin lääkärillä, vaikka tuntisitkin itsesi täysin terveeksi.

Onnenpäivät vuonna 2012

22. helmikuuta, 6. maaliskuuta, 22. toukokuuta, 4. heinäkuuta, 17. elokuuta, 28. lokakuuta, 11. marraskuuta ja 8. joulukuuta.

Kuuluisia kauriita

Ricky Martin 24.12.1971, Chisu 3.1.1982, Kate Middleton 6.1.1982, Sofi Oksanen 7.1.1977, Kate Moss 16.1.1974

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja