Kaupunki pelkää, että "Ensiapu"-niminen strippiklubi johtaa apua tarvitsevat harhaan – somessa vitsaillaan: "Saatan 'vahingossa' kävellä sisään"

Yhdysvaltalainen San Antonion kaupunki pohtii, voiko "Ensiavuksi" nimetystä strippiklubista olla haittaa terveydelle.

Strippiklubeissa itsessään ei ole mitään laitonta. San Antonion kaupunki kuitenkin pohtii nyt, voiko kaupungista jalansijaa havittelevasta klubista olla haittaa terveydelle. Klubi haluaisi ottaa nimekseen The Emergency Room, suom. "päivystyspoliklinikka" tai "ensiapu".

Kaupunki on huolissaan siitä, voisiko nimi aiheuttaa sekaannusta ihmisissä, jotka etsivät aitoa ensiapuasemaa.

Kylttikin rikkoi sääntöjä

Klubi on jo ripustanut nimeään kantavan kyltin, jolle se ei kuitenkaan anonut lupaa. Tästä on luvassa sakko. Omistajaa on myös pyydetty muuttamaan kylttiä, jossa on kuvattuna paitsi tankotanssijoita, myös pieni, punainen risti ja teksti "Emergency Room".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Kun joku otti asian puheeksi ja sanoi, että joku voisi hämmentyä ja ajatella, että se on ensiapuasema tai sairaalan tyyppinen tila, pystyimme ymmärtämään sen, kaupungin palvelukehityksestä vastaava Michael Shannon kommentoi Wsbtv:lle.

– Se on vähän harmaalla alueella, joten haluamme, että he tekevät asian selväksi.

Netissä vitsaillaan "ensiavusta"

Nimi ja sen aiheuttamat teoreettiset uhkakuvat ovat johtaneet netissä lähinnä vitsailuun.

– En voi kovin hyvin, saatan tarvita lääketieteellistä hoitoa, Ryan heittää Facebookissa.

– Joo, kyllähän siluetit naisista tankotanssimassa todella sekoittaisivat minua, kun ajan sinne. Saatan "vahingossa" kävellä sisään ja hankkiutua hoitoon, Eric sanoo.

– Vaimo: Miksi olet kotona kaksi tuntia myöhässä? Aviomies: Anteeksi, rakas, olin ensiavussa pomoni kanssa. Vaimo: Voi luoja! Onko hän kunnossa? Aviomies: Hän voi nyt paljon paremmin, John puolestaan vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja