Mies meni strippiklubille juhlimaan polttareitaan – esiintyjänä olikin hänen ex-vaimonsa!

Eksän kohtaaminen eron jälkeen voi olla monille hankala paikka. Eräälle englantilaismiehelle se kävi vielä erityisen kiusallisessa paikassa – nimittäin strippiklubilla. Tapauksesta kertoo Unilad-sivusto.

Tuntemattomana pysyttelevä englantilaismies kertoo Uniladille olleensa viettämässä ystäväporukkansa kanssa omia polttareitaan. He olivat varanneet hauskanpitoa ja erilaisia ohjelmanumeroita sisältävän viikonlopun.

Yksi ohjelmanumeroista oli strippiklubi, jonne kaveriporukka suuntasi. Miehet olivat valmiita viihtymään alastomuuden parissa, kun heitä kohtasi suuri yllätys.

Strippiklubin lavalle asteli sulhasen ex-vaimo!

Yllätys miehen kasvoilla oli varmasti melkoinen, sillä hän ei edes tiennyt ex-vaimonsa aloittaneen strippauksen. Suureksi yllätykseksi hän sitä kuvaileekin.

– Ellen voita lottoa samana päivänä, kun minut valitaan pelaamaan Englannin maajoukkueeseen World Cupiin, se on suurin yllätys, jonka tulen koskaan saamaan, mies sanoo Uniladille.

Pornotähdestä papiksi! Katso alla olevalta videolta amerikkalaisnaisen tarina. (Artikkeli jatkuu videon alla.)


Uudelle vaimolle ei paljasteta totuutta

Huolimatta erikoisesta tilanteesta nainen oli suorittanut esityksensä loppuun ja poistunut paikalta sanomatta sanaakaan sulhaselle eli ex-miehelleen. Ystäviä tilanne huvitti.

– Ne, jotka tiesivät, kuka hän oli, ajattelivat, että se oli hulvatonta. Loput eivät tienneet mitään, ja kun he saivat asian selville, heidän mielestään se oli myös hulvatonta. Ainakin se oli ex-vaimoni, jonka he kaikki näkivät alasti, eikä uusi vaimoni, mies sanoo.

Mies kuvailee, että esitys oli "ihan hyvä", mutta sanoo nähneensä kaiken saman jo aikaisemmin. Hän kertoo olleensa koko esityksen ajan vain huolissaan siitä, mitä hänen tuleva vaimonsa sanoo asiasta.

Mies kertoo lopulta Uniladille, että päätti olla kertomatta asiasta morsiamelleen. Myös muut miehet ovat vannoneet pitävänsä suunsa supussa.

– Jos hän saa sen selville, uskon, että hän jättää minut. Sitten saatan päätyä näkemään hänet tanssimassa seuraavissa polttareissani, mies vitsailee.

Lähde: Unilad 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja