Kauneimmat kumisaappaat – poimi sadesään shoppailuvinkit

Sadekelin ei tarvitse tarkoittaa märkiä varpaita tai tylsiä saati tyylittömiä jalkineita.

Kumppareita löytyy nykyisin myös kaupunkikäyttöön sopivina malleina. Etsimme kauppojen kauneimmat sadepäivän piristykseksi!

Ted Bakerin Berkley-kumppareissa kelpaisi käydä vaikkapa ratsutalleilla tai käyskennellä Skotlannin ylämailla. Siistejä city-saappaita saa myös kokomustina, 159 e.

Krokokuvio ja soljet tekevät KappAhlin kumppareista rokimmat, 29,95 e.

Saapastele kuin kuninkaallinen Hunterin-saappaissa! Hunterit ovat tuttu näky julkimoilla ja kuuluvat olennaisesti myös festarilookkeihin. Syksyllä klassikkosaappaat verhoutuvat mustavalkoiseen kukkakuosiin, 115 e.

Ovatko kukkakuosiset kumpparit turhan tätimäiset? Hunter valmistaa kumisaappaita myös korollisina kaupunkilaisversioina. Paloauton punaiset popot piristävät sadepäivää, 230 e.

Brittimerkki Spylovebuy.com myy verkkokaupassaan edullisia ja nuorekkaita trendivaatteita. Nämä söpöt kumpparit kustantavat noin 19 euroa.

'

Vinkki pienijalkaisille naisille: esimerkiksi Zaran lastenosastolta voi löytää aikuiseenkin makuun sopivia tyylikkäitä jalkineita aikuisten hintoja edullisemmin. Nykymuksujen jalat kasvavat sitä vauhtia, että lastenosastojen kokovalikoima ylettyy usein kokoon 39 asti. Ylläolevat punaiset kumisaapikkaat 29,95 e, yönsiniset kumpparit 39,95 e.

FINSK merkistään tunnettu Julia Lundsten on suunnitellut kauniin malliston Nokian jalkineille. Nämä vaaleat kaunokaiset saa omakseen 149 eurolla.

Keddon kumppareissa on yläluokkaista fiilistä, 74,05 e, Zalando.

Ilse Jacobsenin varsikengät muistuttavat maihareita, mutta ovat tarkoitettu sadekäyttöön! Hinta 119,95e, Zalando.

Be Onlyn takuutyylikkäät mustat saappaat sopivat asuun kuin asuun, 74,95e, Zalando

Lue myös:

    Uusimmat