Kaunarit-tähti minimaalisessa asussa festivaaleilla – taituroi verkkobikineissä vannetrapetsilla

Steffy Forresterinakin tunnettu näyttelijä nautti ikonisesta musiikki- ja taidetapahtumasta esitellen myös omia erikoistaitojaan.

Jacqueline Macinnes Wood näyttelee Kauniit ja rohkeat -sarjassa. Näyttelijä viihtyy myös vapaa-ajallaan kameroiden edessä ja onkin poseerannut useammallekin ammatti ja -amatöörikuvajaalle.

Toinen, mikä pitää naisen liikkeessä, on erilaisiin tapahtumiin ja juhliin osallistuminen. Tällä kertaa näyttävä tummaverikkö hyppäsi Nevadan autiomaassa järjestettävän Burning man -festivaalin tunnelmaan, testaten ainakin yhtä esiintyvän taiteen akrobatiamuotoa.

Wood julkaisi omalla Instagram-tilillään sekä videon, että kuvia tapahtumasta.

Naisella on päässään hieman intiaanipäähinettä muistuttava luomus. Intiaanipäähineiden pitämistä on usein katsottu hieman pahalla, mutta tässä tapauksessa naisella on siihen hyvä syy. Woodin sukujuurissa on myös cree-intiaania, kaunottaren suonissa virtaa myös skottilaista, ranskalaista ja brasilialaista verta.

Vaaleaan, osittan verkosta ommeltuun asuun pukeutunut Woods muistuttikin tästä natiivitaustastaan kuvansa yhteydessä.

 

Wood kirjoitti kuvatekstiin aihetunnisteen: Olen natiivi amerikkalainen.

Massiivinen tapahtuma päättyy hetkeen, jolloin kuvassa taustalla oleva puunukke poltetaan.

Festivaali on vahvasti post-apokalyptinen ja useat vieraat ovat pukeutuneet näyttävästi, ja toisaalta jatkuvan, pöllyävän hiekan ehdoilla.

– Uskomaton kokemus, Wood kirjoitti julkaisunsa kuvatekstiin.

Kenties Jacquelinen rohkeat poseeraukset ovat saaneet myös fanit innostumaan? Näin tähti kertoi MTV.fin haastattelussa saamastaan postista.

Kauniit ja rohkeat arkisin kello 17:25 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat