Kauhurockin legenda Alice Cooper, 71, mahdollisesta elämäkertaelokuvastaan: "Johnny Depp voisi näytellä minua, jos hän olisi komeampi"

Alice Cooper esiintyy kesäkuussa Helsingissä superkokoonpanon kanssa 0:37
Alice Cooper täytti helmikuussa 2018 tasan 70 vuotta.

Alice Cooper toteaa haastattelussa, että hänen elämästään saisi tehtyä mainion elokuvan.

Helmikuun alussa 71 vuotta täyttänyt kauhurockin ikoni Alice Cooper sanoo musiikkimedia NME:n haastattelussa uskovansa, että hänen elämäntarinastaan tehdään elokuva.

Queen-yhtyeen laulaja Freddie Mercuryn tarinan kertova Bohemian Rhapsody on noussut jättimenestykseksi ja elokuva on ehdolla myös useamman Oscar-palkinnon saajaksi.

Toukokuussa ensi-iltansa saa Elton Johnin elämään pohjautuva Rocketman, jossa laulajaa näyttelee Taron Egerton. Pian Netflix-suoratoistopalvelussa ensi-iltansa saa Mötley Crüen tarinan kertova elokuva The Dirt.

– Kyllä, se olisi täysin luonnollista, Cooper (oikealta nimeltään Vincent Furnier) vastaa haastattelussa kysymykseen siitä, nähdäänkö hänen tarinansa joskus valkokankaalla.

– Alice Cooperin tarinassa on niin hyviä käänteitä. Kukaan ei pitänyt yhtyeestämme. Meidän ei pitänyt menestyä. No, me menestyimme ja minä menestyn vielä 50 vuotta homman aloittamisen jälkeen. Tarina on upea.

Cooperin mielestä yhtyeen altavastaajasta menestyjäksi ja tuon aseman säilyttäminen -tarina on elokuvan arvoinen.

– Sitäkään ei kovin usein tapahdu rock-maailmassa, että on saman ihmisen kanssa naimisissa 43 vuoden ajan. Minä olen ollut niin pitkään vaimoni kanssa. Tarinassa on monia kulmia: peittosin alkoholismin, 37 vuotta sitten pääsin eroon huumeista, perustin Hollywood Vampiresin ja niin edelleen. Se olisi mahtava tarina elokuvaksi.

– Tiedätkös, sanoin Johnny Deppille, että hän olisi täysin sopiva näyttelemään minua elokuvassa. Jos hän olisi komeampi, laulaja nauraa.

Alice Cooperin ura ulottuu kuudelle eri vuosikymmenelle. Alussa Alice Cooper oli miehen perustaman yhtyeen nimi. Vuosina 1964–1974 toimineen yhtyeen hajottua laulaja aloitti soolouran ja alkoi käyttää itsestään nimeä Alice Cooper.

Cooperin haastattelusta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Soundi.

Lue myös:

    Uusimmat