Katsojat äänestivät Mikan takaisin Love Islandille – palaa saarelle rohkeampana

Love Islandille äänestettiin kaksi aiemmin pudonnutta asukasta takaisin. Vaihtoehtoja oli neljä, ja yleisö valitsi saarelle Senjan sekä Mikan. MTVuutiset.fin haastattelussa Mika hehkuttaa olevansa innoissaan paluusta.

Love Island Suomi -kilpailusta aiemmin pudonnut Mika tekee odotetun paluun saarelle. Hän kertoo, ettei mikään ole erityisemmin muuttunut edellisestä kerrasta. 

– Nyt mennään rohkeammin ja itsevarmemmin takaisin.

Mika on ehtinyt saada jo kommentteja sarjan tiimoilta. Hän kertoo, että sai palautetta erityisesti siitä, että jäi muiden varjoon. Muuten palaute on ollut hyvää.

– Minulla ei ole oikein ollut sellaista suhdetta, josta olisi ollut jotakin näytettävää, Mika selittää vähäistä ruutunäkyvyyttään.

Mika huomasi kotisohvaltaan sen, millaisia asioita televisiossa näytetään. Se sai hänet miettimään, että olisi pitänyt olla avoimempi.

– Tällä kertaa paremmin ja rohkeammin, Mika julistaa.

Sarjaan osallistuminen tuonut yhteydenottoja naisilta

Mika paljastaa, että sarjaan osallistuminen on poikinut paljon yhteydenottoja vastakkaiselta sukupuolelta. Hän myös myöntää, että on ehtinyt vastatakin osalle.

– Aika paljon on tullut viestejä Instagramin viestiboksiin. En ihan hirveästi ole kiinnittänyt huomiota, kun oli vielä mahdollisuus päästä takaisin. 

Mika on yhdistetty keskustelupalstoilla usein leikkimielisesti sohvaan, ja siitä syntyi myös hänen lempinimensä heti ohjelman alussa. Tehdäänkö nyt paluu sohvalle?

– Olen miettinyt mitä teen, mutta ehkä palaan vain sohvalle, Mika naureskelee. Hän toteaa, että tällä kertaa hän ottaa ehdottomasti myös seuraa vierelleen. 

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat