Katso: NHL-tähti Mikko Rantanen ajettiin ansaan porilaisyleisön edessä – "Mitä tähän nyt voi sanoa?"

Mikko Rantanen ajettiin ansaan porilaisyleisön edessä: "Mitä tähän nyt voi sanoa?" – ystäviltä paljastuksia NHL-tähdestä 7:16
Mikko Rantanen ajettiin ansaan porilaisyleisön edessä: "Mitä tähän nyt voi sanoa?" – ystäviltä paljastuksia NHL-tähdestä.

NHL-tähti Mikko Rantanen vieraili SuomiAreenan lavalla Porissa perjantaina. 

Rantanen, 26, avasi MTV Urheilun haastattelussa laajasti uraansa ja elämäänsä. Toimittaja Jukka Lohva laittoi TPS-kasvatin myös kovaan paikkaan Ässät-aiheisella kysymyksellään. 

– Mitä tähän nyt voi sanoa, sanojaan tarkkaan harkinnut Rantanen totesi. 

Tilaisuuden lopussa kuultiin myös Rantasen lähipiirin kysymyksiä ja tarinoita. Yksi kysymyksistä oli TPS-mestarivalmentaja Hannu Jortikalta, ja Rantasen vanhemmat halusivat puolestaan selityksen siitä, miksi poika oli myöhästyä lennoltaan NHL-draftiin vuonna 2015. 

Katso pääkuvan videolta, kuinka Rantanen selvitti vaikean paikan porilaisyleisön edessä sekä hänen reaktioitaan kiperiin kysymyksiin ja noloihin paljastuksiin NHL-tähden nuoruudesta. Alla puolestaan muita mielenkiintoisia hetkiä Rantasen haastattelusta. 

Mikko Rantasen maalittomuus puhutti MM-kisoissa – Leijonien sisällä naurua ja vedonlyöntiä aiheesta: "Kyllä minä kuittasin sen" 1:13
Mikko Rantasen maalittomuus puhutti MM-kisoissa – Leijonien sisällä naurua ja vedonlyöntiä aiheesta: "Kyllä minä kuittasin sen."

NHL-tähti Mikko Rantasella lähes tavaramerkiksi noussut tapa maalin edessä – otti mallia Sidney Crosbylta 1:17
NHL-tähti Mikko Rantasella lähes tavaramerkiksi noussut tapa maalin edessä – otti mallia Sidney Crosbylta.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat