Katso järkyttävä video: Yksi nyrkinisku johti 55-vuotiaan miehen kuolemaan – kohtalokas tilanne tallentui kaupan valvontakameraan

1:20
Pahoinpitelytilanne tallentui kaupan valvontakameraan

55-vuotias mies kuoli Nokialla viime vuoden kesäkuussa, kun tuttava löi häntä nyrkillä päähän kaupan ovella. Kohtalokas nyrkinisku tallentui kaupan valvontakameraan. Sen voi katsoa yllä olevalta videolta.

65-vuotias mies tuomittiin runsas viikko sitten Pirkanmaan käräjäoikeudessa pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Teko tapahtui kesäkuun 6. päivä 2018 Nokialla. Uhri ja tekijä tapasivat kaupan ulko-ovella ja jostain syystä vanhempi miehistä löi hetken keskustelun jälkeen nuorempaa miestä kerran voimakkaasti nyrkillä päähän.

55-vuotias mies kaatui iskun voimasta, löi päänsä betonirappuseen ja menetti tajuntansa. Videolta näkyy, kuinka uhri jäi makaamaan rappusille. Tämän jälkeen tekijä poistui seuralaistensa kanssa paikalta.

Löytyi kuolleena kotoaan

Väkivallasta aiheutui uhrille muun muassa kallolaenmurtuma, kovan aivokalvon alainen massiivinen verenvuoto, aivoruhjeita, verenvuoto aivokammioon ja turvotusta aivoihin.

Tapahtuneen jälkeen uhria ei viety sairaalaan, koska hän oli kieltäytynyt lähtemästä hoitoon. Sen sijaan hän meni kotiinsa.

Iskusta aiheutunut kuolema seurasi 6-10 tunnin kuluttua lyönnistä.

55-vuotias mies löydettiin kuolleena kotoaan seuraavana aamuna. Tuomittu oli soittanut hätäkeskukseen ja ilmoittanut tapahtuneesta.

Ehdollista vankeutta

65-vuotias mies tuomittiin puolentoista vuoden ehdolliseen vankeuteen. Pirkanmaan käräjäoikeuden mukaan hän syyllistyi törkeään kuolemantuottamukseen ja pahoinpitelyyn.

Oikeus määräsi tuomitun 60 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja