Kuolemaan johtanut nyrkinisku toi ehdollisen vankeustuomion – uhrin pää iskeytyi betonirappuseen hänen kaaduttuaan iskun voimasta

Miehen kuolemaan johtanut nyrkinisku toi lyöjälle puolentoista vuoden ehdollisen vankeustuomion. Pirkanmaan käräjäoikeuden mukaan 65-vuotias mies syyllistyi törkeään kuolemantuottamukseen ja pahoinpitelyyn.

Väkivallan uhriksi joutui tuomitun 55-vuotias tuttava Nokialla viime vuoden kesäkuussa. Hän kaatui iskun voimasta ja löi päänsä betonirappuseen.

Seuraavana aamuna 55-vuotias mies löydettiin kuolleena kotoaan. Hän oli kieltäytynyt lähtemästä hoitoon päähän saamansa iskun jälkeen ja mennyt sen sijaan kotiin. Tuomittu oli soittanut hätäkeskukseen.

Oikeuslääkärin mukaan 55-vuotias sai kallonlaenmurtuman, aivoruhjeita sekä laajan verenvuodon kovan aivokalvon alle. Vammat johtivat hänen kuolemaansa.

Oikeus määräsi tuomitun 60 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja