Katso huikeat kuvat: Tämä nainen on aito merenneito!

Hannah Fraser, 36, sukeltaa haiden ja valaiden kanssa merenneidoksi pukeutuneena.

Australialainen Hannah Fraser, 36, rakastaa sukeltamista. Hän ei kuitenkaan kaipaa happisäiliöitä tai märkäpukua: Fraser sukeltaa merenneidoksi pukeutuneena, kertoo Daily Mail.

Fraser ihastui merenneitojen maailmaan jo kolmivuotiaana. Nyt hän on malli, näyttelijä ja esiintyjä, joka ui valaiden, delfiinien ja jopa haiden kanssa yllään merenneidon pyrstö. Fraser voi pidättää hengitystään kaksi minuuttia ja sukeltaa jopa 13 metrin syvyyteen.

Fraser on esiintynyt myös meren suojelemista edistävissä ja valaanpyyntiä vastustavissa kuvissa villien ryhävalaiden kanssa.

– Ryhävalaanpoikanen oli utelias ja tuli lähelleni. Valaat lauloivat todella kovaan ääneen ja valaanpoikanen kiljahteli, mikä kuulosti vedessä vielä kovaäänisemmältä. Se oli hyvin voimakas kokemus, Fraser muistelee.

Hai pelästyi kasvojenvääntelyä

Vuonna 2009 Fraser ui nelimetristen valkohaiden kanssa, koska halusi voittaa haipelkonsa.

– Pukeuduin pyrstööni ja menin veteen. Sukeltajien piti ympäröidä minut, mutta merenneitopyrsöni avulla uin paljon muita nopeammin. Tajusin olevani omillani, mutta pysyin rauhallisena, Fraser muistelee.

sukelluksen aikana hai lähestyi Fraseria, mutta hän pelotti sen pois.

– Väänsin kasvojani pelottavasti ja huusin vedessä. Ihme kyllä hai pelästyi minua. Tunsin oloni uskomattomaksi kuukausia kokemuksen jälkeen.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja