Katri Niskasen suunnittelemat puvut Linnan juhlissa – katso kuvat!

MTV3:n Muodin huipulle -voittaja Katri Niskanen suunnitteli tänä vuonna peräti seitsemän asua Linnan juhliin. Katso miltä muotisuunnittelijan upeat puvut näyttävät!

Muotisuunnittelija Katri Niskanen sai kunniatehtäväkseen suunnitella Linnan juhliin ennätykselliset seitsemän asua. Asujen määrä tuplaantui, sillä vuonna 2010 Niskasen suunnittelemia asukokonaisuuksia nähtiin kolme kappaletta.

Tänä vuonna Niskasen omaperäistä kädenjälkeä nähtiin laulaja Jenni Vartiaisen, europarlamentaarikko Riikka Mannerin, maailmanmestarihiihtäjä Matti Heikkisen puolison Suvi Heikkisen, Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurmisen puoliso Kati Nurmisen, jääkiekkoilija Janne Lahden puoliso Marika Lahden ja Rovion markkinointijohtajan puolison Teija Vesterbackan sekäkansanedustaja Sanna Lauslahden yllä.

Ylväälle vartalolle ylväs asu

Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan Matti Nurmisen puolison Kati Nurmisen yllä nähtiin sähkönsininen juhlapuku. Niskanen kertoo tehneensä ensimmäistä kertaa Kati Nurmiselle asun.

– Kati oli seurannut työtäni ja piti jäljeästni. Hänellä ei ollut juurikaan toiveita, joten sain melko vapaat kädet, Niskanen iloitsee.

– Puvusta tuli todella ihana ja sähäkkä. Katilla on niin ylväs vartalo, että hän pystyy kantamaan selästä täysin avointa halterneck-asua kauniisti. Pukua on työstetty paljon ja siinä on laskoksia, mutta linja on säilytetty silti kapeana. Puvun tietynlainen selkeyn, mutta samanaikaisesti seksikkyys on hienoa. Puku ei paljasta liikaa, mutta kuitenkin vähän, Niskanen vinkkaa.

Niskanen on luottosuunnittelija

Katri Niskanen on muun muassa kansanedustaja Lauslahden luottosuunnittelija: Niskanen suunnitteli vuonna 2009 ja 2010 Lauslahden asut. Vuoden 2009 asu oli tuoreehkon muotisuunnittelijan käsistä lähtenyt fuksiaan taittuvaa punainen silkkisatiinipuku, 2010 Lauslahdella nähtiin taas merenneitomainen yksiolkaiminen paljettipuku. Tänä vuonna Niskanen uudisti kansanedustajan viime vuoden pukua luomalla sen yläosan uudestaan naisellisen ilmavaksi.


Linnan juhlat 2011 MTV3-kanavalla ke 7.12. klo 18 alkaen!


MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva, All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja