Katja Ståhl aloitti uransa Jyrkissä vuonna 1995 – koekuvaukset baarissa aamulla

1:52
Katso video! Suosikkijuontaja Katja Ståhl vitsaili tulevaisuuden suunnitelmillaan voitettuaan Kultaisen Venla -pystin

Suosikkijuontaja Katja Ståhl palkittiin vuoden juontajana Kultainen Venla -gaalassa.

Pitkän linja juontaja Katja Ståhl sai historian ensimmäisen vuoden juontaja -palkinnon Kultainen Venla -gaalassa. Ståhl iloitsi voitostaan, mutta ei ollut uskoa sitä todeksi. Ståhl on viime aikoina juontanut suosittua Elämäni biisi -ohjelmaa.

– Täällä on niin paljon hyviä juontajia ollut vuosikymmeniä herran tähden. Miten voi olla mahdollista, että olen ensimmäinen, mutta kiitos siitä, Ståhl iloitsee.

Ståhl aloitti uransa jo 1995, kun hän sai juontopestin Jyrki-nuortenohjelmassa. Ståhl muistelee, että hänet valittiin ohjelmaan noin 1 500 hakijan joukosta.

– Koekuvaukset tehtiin seitsemältä aamulla tamperelaisessa baarissa nimeltään Doris ja tämä on tosi, Ståhl sanoo

– Siellä haastateltiin muun muassa Juice Leskistä ja kesken haastattelun piti vaihtaa suomesta englanniksi. Kaikkea ihan kreisiä, hän lisää.

Ståhl muistelee haastattelun menneen hyvin ja kertoo, ettei ole koskaan jännittänyt livelähetysten tekoa. Tulevaisuuden haaveista suosikkijuontajalla on vitsikkäät ajatukset.

– Haluan jäädä eläkkeelle, mutta en ole vielä keksinyt, että mistä saan rahaa. Jostain pitäisi saada rahaa ja sen jälkeen voisi vaan harrastaa. Siihen tähtään, juontaja vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja