Kate Upton modernina bikinipupuna – katso seksikäs kuvagalleria!

Kate Upton esittelee yllään Beach Bunny Bride -uimapukumalliston antia – seksikkäät bikinit ovat suunnattu modernille morsiamelle.

18-vuotias supermallimalli Kate Upton esitteleeBeach Bunny Bride -uimapukumalliston, joka on suunnattu tämän kevään ja kesän morsiamille, jotka haluavat kääntää päät alttarilla ja samoin myös häämatkalla. Mallistossa on käytetty helmiä, haurasta pitsiä sekä swarovskin kristalleja, jotka juhlistavat modernin morsiamen naisellisuutta, kanttia ja suloutta.

Bikinimalli Kate Upton on noussut nopeasti tähtiin: maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet vuoden 2011 uimapukunumeronsa malliksi. Upton on myös alusvaatemerkki Victoria's Secretin enkeli.

Kate Upton kertoo olleensa nuorempana innokas ja erittäin menestynyt hevostyttö. Hänet löydettiinkin mukaan mallimaailmaan 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. 15-vuotiaana hän pakkasi laukut ja lähti Miamiin ja näin Uptonin malliura sai alkunsa. Kate Upton kertoo, että hänessä asuukin kolme eri ihmistä: kaupunkilainen, aurinkorantojen palvoja ja maalaistyttö. Hän haaveilee suuresta perheestä, maatilasta ja navetasta.

Katso seksikkäät kuvat alta! Sopivatko kyseiset luomukset mielestäsi morsiamelle?

Katso myös:

MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja