Kate Beckinsale vastaa kritisoijille tiukasti – paljasti joutuneensa sairaalaan oksennettuaan verta

Näyttelijä Kate Beckinsale kertoi somessa terveyshuolistaan. 

Näyttelijä Kate Beckinsale, 50, on viime aikoina herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa. Hänet nähdään tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan vaalean punaisessa napapaidassa, bikinin alaosassa sekä nahkaisissa korkeissa kengissä. 

Videolla Beckinsale kertoo, että osa hänen seuraajistaan on sitä mieltä, ettei näyttelijä tee ikäiselleen sopivia asioita. Beckinsale lainaa kuvatekstissä Kanye Westin Runaway-kappaleen sanoja, joissa kehoitetaan nostamaan malja "kusipäille".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän myös vastaili videon kommenttikentässä lukuisiin saamiinsa viesteihin. Eräs kommentoi tähden takapuolen "juosseen karkuun". 

– Ei, itseasiassa näin isäpuoleni kuolevan järkyttvästi, äidilläni on neljännen asteen syöpä ja laihduin paljon melko nopeasti stressistä ja surusta. Olin sairaalassa kuusi viikkoa, koska suru poltti reiän ruokatorveeni, joka sai minut oksentamaan suuria määriä verta ja syöminen oli todella vaikeaa. Työskentelin erittäin ahkerasti elokuvan parissa, joka oli triggeröivää, sillä siinä teemana oli myös isän kuolema, hän vastaa.

– Joten en ole huolissani siitä, mitä ajattelet takapuolestani. Ehkä sinun pitäisi olla huolissasi omastasi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Beckinsale ei ole aikaisemmin kommentoinut terveyshuoliaan, mutta on jakanut seuraajilleen kuvia sairaalasta. Maaliskuussa hän jakoi Instagramissa kuvia äidistään ja itkuisia otoksia sairaalavuoteelta.

Beckinsale on näytellyt muiden muassa elokuvissa Varjojen valtakunta, Van Helsing, Whiteout – kuolema jäätiköllä ja Lentäjä.

Lue myös:

    Uusimmat