Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kasvisrisotto

Kasvisrisotto
KasvisrisottoMTV3/Berner
Julkaistu 12.07.2006 00:00(Päivitetty 10.09.2007 13:14)

4 annosta
Valmistusaika: 30min

Ainesosat:

  • 6 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 2 kesäkurpitsaa
  • 225 g herkkusieniä
  • 1 keltainen paprika
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 225 g risottoriisiä
  • 900 ml kuumaa kasvislientä
  • 25 g raastettua parmesaanijuustoa
  • Parmesaanilastuja koristeluun

Valmistus:

Sekoita keskenään soijakastike, chillikastike ja sitruunanmehu. Laita kesäkurpitsat, herkkusienet ja paprikanpalat kulhoon ja kaada sekaan marinadi. Anna marinoitua riisin valmistuksen ajan.

Kuumenna ruokalusikallinen oliiviöljyä paistinpannulla ja lisää keitetty riisi. Lisää kasvisliemi vähän kerrallaan pannulle niin, että se kerkeää imeytyä riisiin vähän kerrallaan. Noin 25 minuutin jälkeen riisin pitäisi olla kermaista ja pehmeää.

Ota pannu pois levyltä ja sekoita joukkoon raastettu parmesaanijuusto. Paista oliiviöljyssä erillisellä wokkipannulla marinoituja vihanneksia noin 3 minuutin ajan. Lisää loppumarinadi pannulle ja anna kiehua hetken. Tarjoile riisi ja vihannekset kulhoihin ja koristele parmesaanilastuilla.

Lisää aiheesta:

Tämä iho-oire kertoo, ettei kyse ole vain ihon kuivumisesta – "Kunnon tulehdusreaktio käynnissä"Moottoripyöräilijä liukui auton alle – miten tästä voi selvitä hengissä?Vaarallinen punkkitauti vie yhä useamman sairaalahoitoon – tee heti näin!Päiväkodin aloitusiällä yhteys antibioottikuurien määrään – "Pitää käyttää vain oikeaan tarpeeseen"Jo kolmannes päivän kuidun tarpeesta! Tällaista aamupalaa Hanna Partanen suositteleeSamsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelin
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 15:01
    Talvi-ihon hoito

    Tämä iho-oire kertoo, ettei kyse ole vain ihon kuivumisesta – "Kunnon tulehdusreaktio käynnissä"

  • 13:29
    Brasilia

    Moottoripyöräilijä liukui auton alle – miten tästä voi selvitä hengissä?

  • 11:25
    Punkit

    Vaarallinen punkkitauti vie yhä useamman sairaalahoitoon – tee heti näin!

  • 09:07
    Lääkkeet

    Päiväkodin aloitusiällä yhteys antibioottikuurien määrään – "Pitää käyttää vain oikeaan tarpeeseen"

  • 06:48
    Aamiainen

    Jo kolmannes päivän kuidun tarpeesta! Tällaista aamupalaa Hanna Partanen suosittelee