Karl Lagerfeld suunnitteli naisellista muotia jääkaappiin, katso!

Karl Lagerfeld on suunnitellut virvoitusjuomapulloille uudenlaiset, naiselliset ulkoasut. Uuden kokoelman pullojen kerrotaan olevan erinomaisia muotiasusteita tyylitietoisille naisille.

Muoti-ikoni Karl Lagerfeld , 77,on muotitalo Chanelin pääsuunnittelija ja yksi 1900-luvun vaikutusvaltaisimmista suunnittelijoista.Muodin suurnimi on tehnyt myös uuden aluevaltauksen ja suunnitellut muodikkaita ulkoasuja virvoitusjuomapulloille.

Kaikki Lagerfeldin kolme grafiikkaa ilmentävät hänen kuuluisaa ja tunnistettavaa tyyliään. Muotisuunnittelija tunnetaan graafisista linjoistaan: hän hyödyntää mustan ja valkoisen kontrastia sekä värejä ja yksityiskohtia, jotka rikkovat selkeitä linjoja. Näitä elementtejä Lagerfeld on hyödyntänyt luodessaan rohkean ja nykyaikaisen kokoelman alumiinipulloille.

The Coca-Cola light Limited Edition by Karl Lagerfeld -pullot ovat keräilykappaleita, ja niitä on vain rajoitettu määrä. Trendikkäitä pulloja jaetaan rajoitetusti erilaisissa muotiin liittyvissä tilaisuuksissa Suomessa kevään kuluessa.

Pullo asusteena tyylikkäällä naisella

Kokoelman pullojen kerrotaan olevan erinomaisia muotiasusteita tyylitietoisille naisille. Ensimmäinen pullo on tyyliltään nykyaikaisen romanttinen. Sen polka dot -kuviossa yhdistyy metallinharmaa ja hohtava valkoinen. Toisen pullon peittää voimakkaan pinkki kiehkurakuvio edustaen parhaiten juuri muotimaailmaa. Kolmas pullo on niittikuvioinen ja tyyliltään rock-henkinen.

Suomalaisdesignia maailmalla

Pari vuotta sitten Coca-Cola light teki yhteistyötä IVANAhelsingin kanssa. Tuolloin kyseiset pullot pukeutuivat IVANAn hurmaavaan bambikuosiin. Suomessa Coca-Cola light muistetaan myös vuoden 2010 yhteistyöstä Manolo Blahnikin kanssa. Muualla Euroopassa yhteistyötä on tehty muun muassa Roberto Cavallin, Patricia Fieldin ja Natalia Rykielin kanssa.

Myös muitakin suomalaisia nimiä on komeillut juomapullojen kyljissä: muun muassa muotoilija Stefan Lindfors suunnitteli rinkulanmuotoisen Plup-lähdevesipullon 2008.


AVA

Kuvat: GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja