Karl Lagerfeld suorasukaisena: Haukkuu kuninkaallisia häävieraita

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld tyrmää Cambridgen herttuattaren Catherinen ja prinssi Williamin häävieraiden tyylin, telegraph.co.uk sivusto uutisoi. Lagerfeld kuvailee vieraiden asuja varsin suorasukaisin sanoin. Osansa saavat myös laihoja malleja arvostelevat naiset. Heitä Lagerfeld ei säästele sanan säilältä lainkaan.

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on tunnettu kipakoista kommenteistaan. Nyt 78-vuotias suunnittelija näpäyttääprinssi Williamin jaCambridgen herttuattaren Catherinen häihin osallistuneita vieraita. Hän kuvailee Westminster Abbeya rumien hattujen ja liian lyhyiden hameiden sekä paksujen säärien valtakunnaksi.

Muotisuunnittelija ei nimeä hirveiden hattujen kantajiksi ketään erityistä, mutta katseet kohdistuvat prinsessa Beatriceen ja Tara Palmer-Tomkinsoniin, joiden hatut herättivät häiden jälkeen ristiriitaista huomiota.

Cambridgen herttuatar Catherine saa sen sijaan armahduksen muotisuunnittelijalta.

– Puku oli hyvin hienostunut, paljon hienostuneempi kuin Dianan morsiuspuku. Alexander McQueenin mekot ovat aina hyvin elegantteja. Puku oli todella sievä ja melko klassinen, mutta siinä oli vähän 1950-luvun henkeä, mikä toi mieleen Marilyn Monroen tai kuningatar Elizabeth II:n asut, Lagerfeld hehkuttaa.

Lagerfeld on enemmän kuin tunnettu kriittisistä mielipiteistään. Hän on haukkunut muun muassa huippumalli Heidi Klumin liian lihavaksi catwalkeille. Taannoin hän sivalsi naisia, jotka kritisoivat huippumallien liian laihaa olemusta. Muotisuunnittelijan mukaan kriitikot ovat läskejä äitejä, jotka istuvat television ääressä sipispussin kanssa.

Lagerfeld tietää, että hänen mielipiteensä eivät ole kaikkien mieleen.

– Ehkä minun pitäisi miettiä tarkemmin, eikä avata suuta niin nopeasti, hän sanoo.


MTV3/Helmi

Lähde: telegraph.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja