Kari Aihinen menee sanattomaksi nähdessään Timon keittiön: "Tämä pitsalaatikoiden ja limutölkkien määrä on jotain ihan hirveää!"

0:48
Harvemmin Kape Aihinen menee sanattomaksi, mutta Timon keittiössä vallitseva näky saa kokin järkyttymään.

Kaappaus keittiössä -ohjelma palaa uusin, 7. tuotantokauden jaksoin. Uudet jaksot korkataan Lahdesta, jossa ohjelmaa juontava Kari Aihinenkin joutuu sanattomaksi.

Vuosien pakastepitsa-dieetti, nälän lykkäämistä kahvilla, ruuan syömisen sijaan energiajuomien hörppimistä ja hirvittävää ruokahävikkiä... muun muassa tällaisia haasteita Kari Aihinen kohtaa Kaappaus keittiössä -ohjelman ensimäisessä jaksossa. 

Lahtelainen Timo on syönyt useamman vuoden pelkkää pakastepitsaa ja juonut sokerilimuja. Kun Kape Aihinen saapuu Timon keittiöön, kohtaa hän jotain sellaista, mitä ei ole ennen nähnyt. Pakastepitsalaatikot ja colapullot ja -tölkit ovat vallaneet Timon kodin parveketta myöten.

– Tämä pitsalaatikoiden ja limutölkkien määrä on jotain ihan hirveää! Aihinen toteaa. 

Kape tiedustelee Timolta, eikö pelkän pakastepitsan varassa eläminen ole tylsää.

– Olen mä välissä vaihtanut merkkiä, Timo kertoo, mutta myöntää että nyt pitsa alkaa jo tökkiä.

Ohjelmassa kyytiä saavat nirsoilu, yksipuolinen ruokavalio, sokerikoukut ja ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus.

Kapen muuttumaton toive perheille ja yksineläville on hyvän arjen luominen.

– Yhä peräänkuulutan, että pitäkää ruuanlaitossa peli helppona, ottakaa koko perhe mukaan keittiöön ja tehkää siitä ruuanlaitosta yksi harrastus jalkapallon, jääkiekon ja muiden joukkoon. Kun kokkaus on koko perheen juttu, ruuanlaiton paineet helpottavat, Aihinen sanoo.

Kaappaus keittiössä torstaina klo 20 MTV3 ja mtv-palvelussa

Seuraavan viikon jakso julkaistaan ennakkoon mtv-palvelussa. Uusi kausi alkaa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja